Sterilizarea apei cu ozon

Tratarea Apei cu Ozon, Sterilizarea si Purificarea Apei, 

Apa ozonata-agent sterilizator


Sursa: filtre apa / filtru apa


1. Purificarea sterilizarea apei potabile (producerea apei pure microbiologic, de baut). 
Prin ozonarea apei(10-15 minute), aceasta va deveni pura, fiind distruse bacteriile, virusii, eliminate clorurile si metalele grele.Cantitatea de oxigen din apa creste de 13 ori fata de cea initiala, PH-ul ei va deveni slab bazic , ajungând pâna la 7,5 – 8, iar grupul de molecule se va transforma în grup mic, raza scazând de la 120 de hertzi la 53 de hertzi, fiind apropiata de apa celulelor din corpul nostru. 

2. Elimina rezidurile de hormoni si antibiotice din carnea de pasare si porc, elimina urmele de pesticide si îngrasaminte chimice din legume si fructe. 

3. Elimina mirosurile neplacute(minimum 10 min.-1 minut pentru fiecare metru cub de aer), fumul de tigara, distruge mucegaiul din bucatarii, distruge virusii si bacteriile din aerul din camere, restaurante, baruri, subsoluri etc. 

4. Gatirea orezului 
Tratarea orezului cu apa ozonata(5 min), elimina rezidurile de pesticide si îngrasaminte. 

5. Tratarea afectiunilor stomatologice cu apa activata cu ozon(3 min) timp de cca. 1 saptamâna : sângerarea gingiilor, inflamatiile parodontale, mirosul gurii etc. 

6. Eliminarea matretii - Utilizarea apei bogate în ozon(10 min) la spalarea capului elimina matreata, parul îsi recapata culoarea si stralucirea, se regenereaza. 

7. Trateaza acneea, înfrumuseteaza si albeste tenul.(5 min) 

8. Previne si trateaza bolile de piele ale picioarelor.(10 min) 

9.Baile cu ozon(15 min) activeaza functiile celulare si stimuleaza metabolismul; au rol în dilatarea vaselor sanguine, scad colesterolul, previn hipertensiunea, arterioscleroza, precum si simptomele asociate bolilor de inima; elimina toxinele acumulate în ficat si rinichi, regleaza secretia endocrina; asigura relaxarea completa a pielii, muschilor si a creierului; amelioreaza tuberculoza, dispepsia, reumatismul, anemia, diabetul, uremia, racelile, migrenele, etc. 

10. Distruge virusii si bacteriile din aer(10 min) - Sterilizarea este completa , iar igiena se pastreaza timp îndelungat. 

11. Albirea si sterilizarea lenjeriei.(30 min) 

12. Elimina mirosurile neplacute ale frigiderelor si aparatelor de aer conditionat.(10 min) 

13. Eliminarea mirosurilor animale, dezinfectarea veselei, podelelor, etc.(10 min) 

14. Eliminarea bacteriilor, mirosurilor neplacute din acvarii, asigurarea sanatatii pestilor din acvarii.(10 min)


Sursa: filtre apa / filtru apa