Filtre apa - Purificator apa compact 6 stadii de filtrare 50 gal

 
Filtre apa - Purificator apa compact 6 stadii de filtrare 50 gal
Filtre apa - Purificator apa compact 6 stadii de filtrare 50 gal
Purificator compact
Purificator compact
Purificator compact
Purificator compact
Purificator compact
Purificator compact
Administrare galerie foto pentru Purificator compact 6 stadii de filtrare 50 gal
 

 
Pret:
3538.00 RON
2653.00 RON
    
TRANSPORT GRATUIT
Cantitate:
 
Adauga in cos

 

 
                  
 
PURIFICATOR COMPACT AQ 5/50C

6 STADII DE FILTRARE / 5 FILTRE 

PANA LA 190 LITRI (50 GAL) DE APA PURIFICATA ZILNIC 

Purificatoarele de apa AquaMedical - seria AQ - sunt cele mai sigure si complexe purificatoare de apa destinate purificarii apei direct in bucataria dumneavoastra. Acestea beneficiaza de tehnologii de ultima ora in domeniul tratarii apei, au o automatizare bogata, sunt ultracompacte, usor de instalat si exploatat.


Achizitionand un purificator AquaMedical aveti garantia unei calitati constante, permanente si in continua dezvoltare. Aveti garantia continuitatii pentru piese si cartuse de schimb originale, livrabile in 1-2 zile cu transport gratuit in orice oras din Romania.   


Purificatoarele de apa AquaMedical sunt recomandate in mod special familiilor cu copii mici si persoanelor in varsta deoarece puritatea apei este esentiala in pastrarea si refacerea sanatatii persoanelor sensibile. Si nu numai...Un purificator de apa este necesar (daca nu chiar obligatoriu) in orice bucatarie. In conditiile in care aerul si apa sunt tot mai poluate, in conditiile in care bolile se inmultesc si se diversifica, in conditiile in care tot ce e mai important pentru un om este sanatatea corpului sau, in conditiile in care corpul uman este compus din peste 70% apa, in conditiile in care suntem mult prea preocupati cu problemele cotidiene si neglijenti cu propria noastra sanatate, s.a.m.d....

 

 Avem nevoie de un purificator de apa AquaMedical

 care sa ne asigure acasapermanent, o apa pura indiferent de fluctuatiile apei potabile de la retea, furnizata de regiile orasenesti. Un purificator AquaMedical va confera urmatoarele avantaje:


- apa este permanent proaspat purificata si la indemana. Comod, eficient si ecologic in acelasi timp.

- evitati consumul apei ambalate in PET-uri - recipientele de tip PET devin nocive daca sunt expuse direct razelor solare si/sau temperatura depaseste 23 grade Celsius. Nu ar fi o problema daca bem o data sau de cateva ori accidental..... Problema este ca multi dintre noi bem in fiecare zi. Pet-ul contine cadmiu. La peste 23 grade Celsius cadmiu trece in apa. Cadmiu provoaca cancer. Nu imediat. In timp.... Ne cerem scuze pentru acest tip realist de abordare.

- platiti doar ce consumati. O sticla de apa imbuteliata contine 90% componente pe care le platiti si nu va trebuie. Acestea sunt: pet, dop, eticheta, ambalare, baxare, manipulare, transport, adaosuri, inmagazinare etc.  

- avand o sursa de apa purificata direct in bucataria dvs, veti folosi apa si in alte scopuri decat in cel de baut. Veti folosi apa pura in prepararea hranei, cafelei, ceaiurilor, compoturilor, muraturilor, porumb fiert etc. Foarte multe persoane considera ca daca fierb apa de la retea, apa devine sigura. Este absolut fals. Se evapora ce-i bun. "Ingredientele" nu se evapora, din contra, apa devine mai concentrata cu contaminanti. Mor cateva bacterii si atat. Multe din ele sunt rezistente la fierbere. Acest mit ne poate dauna in timp sanatatii, daca nu-l eliminam.

- apa purificata cu ajutorul purificatoarelor AquaMedical au ca principiu de purificare o tehnologie de top pe plan international. Osmoza inversa realizata cu filtrul osmotic made in USA (Filmtec) face parte din compozitia purificatoarelor de apa AquaMedical. Garantia calitatii apei este nelimitata in timp in conditii normale de exploatare.


Un purificator AquaMedical (model AQ 5/50C), are urmatoarele stadii de filtrare: 


1. un filtru grosier de 5 microni. Acesta retine toate particulele fizico-mecanice (nisip, mal, matasea broastei etc.) mai mari de 5 microni ce pot fi antrenate in apa din conductele magistrale de aductiune.

2. un filtru cu granule de carbon activ. Acesta retine din apa clorul si compusii acestuia. Avand in vedere ca de cele mai multe ori procesul de potabilizare este bazat pe clorinare, nu de putine ori am constata ca apa contine prea mult clor pentru a fi consumata. Filtrul cu granule de carbune activ este "responsabil" cu corectarea eventualelor altor probleme de gust si miros existente in apa.

3. un ultrafiltru de 1 micron. Acesta retine toate microparticulele ramase in apa pana la acest stadiu. Filtrul de 1 micron este foarte important in protectia urmatorului filtru.

4. filtrul molecular (sau filtrul osmotic). Acest filtru molecular purifica apa pana la nivelul de 0,0001 microni. Practic, apa rezultata este o apa purificata (pana acum a fost doar filtrata) atat din punct de vedere fizic cat si chimic. Folosim doar filtre moleculare marca Filmtec (made in SUA) care au proba timpului si confera toata garantia unui producator din top 3 in lume. 

5. filtru post carbon cu ioni de argint (2in1). Acest filtru revigoreaza gustul apei dupa ce aceasta iese din rezervorul in care a fost stocata. Corecteaza orice problema de gust si miros pentru acest echipament. Filtrul post carbon (sau filtrul de gust) este filtru care defineste gustul apei si confera placerea de a o consuma. Tot acest filtru, datorita tratarii cu ioni de argint mai are si proprietatea de mai jos:

                6. filtrul microbiologic (sau sterilizare microbiologica). Avand in vedere ca pana acum apa a fost purificata doar din punct de vedere fizic si chimic, sistemul de sterilizare vine si defineste procesul de purificare al apei prin dezinfectia microbiologica (virusi, bacterii etc.) pe care o realizeaza. Orice proces complet de purificare a apei trebuie sa contina si etapa de sterilizare microbiologica. Microorganismele existente in apa pot dauna grav sanatatii deoarece ele se pot dezvolta atat in corpul uman facand ravagii "pe interior" cat si pe tevile de aductiune in boilere si centrale termice etc. - afectand inclusiv pielea atunci cand venim in contact cu apa. De regula primii afectati sunt copii si batranii.  


Elemente de constructie:


- principalul avantaj a acestui purificator consta in faptul ca toate filtrele, automatizarea, inclusiv rezervorul si pompa de presiune sunt atent oranduite intr-o carcasa compacta ce-i ofera intregului sistem protectie contra prafului, apei, grasimilor etc. cat si un design deosebit. 

- datorita acestui lucru, el poate fi montat atat sub chiuveta cat si deasupra chiuvetei pe blatul de la bucatarie.

- un alt mare avantaj consta in faptul ca filtrele de schimb sunt prevazute cu sistemul de schimbare rapida tip "click". Acest avantaj confera beneficiarului posibilitatea de a schimba singur cartusele filtrante fara a avea nevoie de ajutorul cuiva sau de scule speciale. In aceasta situatie costurile aferente cu manopera de schimb vor fi 0 (zero).

- toate recipientele din plastic sunt construite din plastic alimentar aprobat NSF International (National Sanitation Foundation). Materialul plastic este flexibil si nu se deformeaza decat in conditii de lovituri puternice.

- contine automatizarea necesara care sesizeaza prezenta (sau absenta) apei la retea si incarcarea rezervorului de apa pura. Functie de aceste informatii pompa de presiune porneste sau se opreste (dupa caz) pentru a o proteja si a o feri de uzura fara sens.

- contine elemente de suspensie a zgomotului si trepidatiei pentru ca functionarea purificatorului sa nu fie deranjanta.

- contine pompa de inalta presiune care sa asigure o buna functionare a purificatorului pe toata perioada anului indiferent de fluctuatiile presiunii din retea.

- contine rezervor septic sub presiune, pentru stocarea apei purificate. Acesta are o capacitate neta de 8-10 litri. Purificatorul datorita elementelor de siguranta, mentine in permanenta acest rezervor plin - incarcandu-l dupa fiecare golire.

- contine o baterie proprie pentru apa pura. Purificatorul furnizeaza apa purificata prin intermediul unei baterii proprii cu un design deosebit.

- contine tot kit-ul de montaj si toate filtrele aferente punerii in functiune. Practic, instalarea si punerea in functiune nu presupune decat cateva scule si putina indemanare.

- instructiuni de montaj, punere in functiune si intretinere. Toate sunt traduse in limba romana si sunt explicate pe intelesul tuturor. Acest manual a fost in permanenta actualizat de tehnicienii nostri - datorita experientei a sutelor de montaje si punere in functiune. 

 

Contaminantii apei eliminati de purificatoarele AquaMedical:


  Rata de eliminare a contaminanţilor    Rata de eliminare a contaminanţilor 
Aluminiu  98% Cupru  99%
Arsen  96% Nichel  99%
Nitraţi  96% Plumb  98%
Bariu  96% Potasiu  97%
Bromide  96% Radiu  80%
Cloruri  95% Mercur  98%
Crom  95% Seleniu  98%
Clor >99% Sulfaţi  99%
Cianuri  95% Argint  97%
Zinc  99% Stronţiu  98%
Fluoruri  96% Calciu  97%
Fosfaţi  99% Fier  98%
Cadmiu  98% Bacterii >99%
Silicon  90% Virusuri >99%
Trihalometani >99% Cryptosporidium >99%
Mangan  99% Giardia >99%


Observatie:


Datele susmentionate pot fi verificate in orice laborator independent din orice localitate din Romania. Clientii nostri sunt asigurati si protejati de garantia de retur cu returnarea c/val. produsului in cazul in care in termen de 10 zile de la achizitie, produsul nu sa dovedit a fi conform cu cele prezentate pe site. 


Garantie:

 

Purificatoarele de apa AquaMedical beneficiaza de o garantie extinsa de pana la 10 ani pentru defectele de material sau de fabricatie. Pentru a beneficia de aceasta garantie, atunci cand achizitionati produsul mentionati la rubrica "observatii" perioada de garantie pe care o doriti. Daca nu faceti aceasta mentiune, veti primi produsul cu garantia standard de 1 an. Garantia extinsa se asigura contra unei taxe de 5% pentru fiecare an suplimentar celui de 1 an. De exemplu: daca doriti o garantie de 3 ani pentru sistemul achizitionat, veti plati cu 10% mai mult (1 an standard + 2x5%=10%) la achizitia acestuia si veti beneficia de reparatii sau inlocuire de piese subansamble gratuite pentru orice componenta a echipamentului. Nu sunt garantate elementele consumabile (cartuse de schimb, lampa UV, filtre diverse).    

Calitatea apei are garantie nelimitata in timp si conditii de exploatare corespunzatoare. Este recomandat pentru retelele de apa potabila - rece. Daca apa dumneavoastra provine din subteran, este indicat sa faceti o analiza a apei pentru a sti ce contaminanti are apa dumneavoastra. Inainte de achizitie, comunicati furnizorului aceasta informatie pentru a va face cea mai buna recomandare. Anumiti contaminanti pot colmata cartusele filtrante mai repede, crescand frecventa de schimbare. Acest produs se alimenteaza doar cu apa de la teava de apa rece. Alimentarea cu electricitate se face la 220V 50Hz. Desi se alimenteaza la 220V, riscul de electrocutare este limitat la minimum deoarece toate componentele functioneaza cu curent transformat in 24 V. Consumul electric este nesemnificativ.

 

Fisa tehnica:


- purifica pana la 190 litri de apa pe zi (24 ore)

- greutate purificator+rezervor gol:  ~ 16 Kg

- cote purificator: 30cm x 43cm x 42cm (latime x adancime x inaltime)


Recomandare:


Accesati butonul "consumabile" (este un buton rosu - se afla pe aceasta pagina mai sus - deasupra descrierii) si comandati filtrele consumabile pentru acest model de purificator astfel incat sa aveti in premanenta un set de filtre de rezerva in casa. Aici veti gasi si alte elemente filtrante care va pot interesa - inclusiv pretul si periodicitatea schimbarii pentru fiecare. Studiati cu atentie filtrele aditionale care va pot ajuta in diverse terapii medicale cu ajutorul apei. La acest purificator se mai poate adauga un filtru din aceasta categorie - la alegere.


BATERIE GENIUS PT. APA CALDA/RECE/PURIFICATA

BATERIE GENIUS PT. APA CALDA/RECE/PURIFICATA

Pretul acestei baterii este de 840 lei in conditiile in care se returneaza bateria cu un robinet din componenta purificatorului.
Bateria cu un robinet costa 137 lei
Bateria Genius costa 977 lei
Diferenta = 840 lei
Pret: 840 RON
Cantitate:
 
BATERIE PENTRU PURIFICATOR CASNIC - 2 ROBINETI

BATERIE PENTRU PURIFICATOR CASNIC - 2 ROBINETI

Pretul acestei baterii este de 36 lei in conditiile in care se returneaza bateria cu un robinet din componenta purificatorului.
Bateria cu un robinet costa 137 lei
Bateria cu doi robineti costa 173 lei
Diferenta = 36 lei
Pret: 36 RON
Cantitate:
 
CC 06 Filtru compact de 5 microni

CC 06 Filtru compact de 5 microni

Filtru pentru sedimente 5 microni. Acest filtru este foarte performant in indepartarea noroiului, sedimentelor , a ruginei si a particulelor de nisip.Retine particule fizice mai mari de 5 microni. Se schimba la max.6 luni.
Pret: 90 RON
Cantitate:
 
CC 08 Filtru compact cu carbune activ granulat

CC 08 Filtru compact cu carbune activ granulat

Filtru de carbon activat granular. Retine clorul, compusii acestuia si substantele organice. Ofera o reducere considerabila a gustului, mirosului si a culorii. Se schimba la max.6 luni.
Pret: 78 RON
Cantitate:
 
CC 09 Filtru compact carbon activ block

CC 09 Filtru compact carbon activ block

Filtru de carbon activ presat cu o densitate de 1 micron. Este un ultrafiltru cu dubla functie:
- Retine sedimente si impuritati fine cu marimi pana la un micron, protejeaza astfel filtrul osmotic,
- Retine clorul si substantele organice.Este ideal acolo unde canitatea de clor din apa este mult peste limite si filtrul de carbon activ granular ( CC08 ) nu reuseste sa-l retina in totalitate. Ofera o reducere considerabila a gustului, mirosului si a culorii. Se utilizeaza la purificatoarele de uz casnic - constructie compacta.Se schimba la max.6 luni.
Pret: 66 RON
Cantitate:
 
CC 01 Filtru Post Carbon NANOSILVER

CC 01 Filtru Post Carbon NANOSILVER

Este un filtru 2in1 indeplinind doua functii:
- defineste gustul apei eliminand eventualele gaze dizolvate in aceasta asigurandu-i gust si miros proaspat. 
- este un filtru antibacterian deoarece este tratat cu ioni de argint. Realizeaza o sterilizare microbiologica eficienta. 
Se schimba la maxim 12 luni.
Pret: 132 RON
Cantitate:
 
CC 11 Filtru Osmotic Compact 50 gal.

CC 11 Filtru Osmotic Compact 50 gal.

Filtru osmotic compact cu membrana Filmtec (SUA) proceseaza pana la 190 de litri de apa pe zi. Se schimba o data la 24 - 36 luni ( functie de calitatea apei de intrare ).
Pret: 354 RON
Cantitate:
 
CC 16 Filtru Alcalin

CC 16 Filtru Alcalin

Filtrul alcalin modifica pH-ul apei purificate, transformand-o intr-o apa alcalina bogata in ioni de calciu. Ionii de calciu, magneziu, sodiu si potasiu, eliminati in timpul procesului de purificare, sunt reintrodusi in apa. Valoarea pH-ului creste la 8 – 9,5. Se schimba la max. 12 luni
Pret: 360 RON
Cantitate:
 
CA 17M Filtru Mineralizator

CA 17M Filtru Mineralizator

Acest filtru imbunatateste calitatile apei pure prin adaugarea de minerale necesare pt. o sanatate si dezvoltare optima a organismului, cum ar fi Calciul, Magneziul, Sodiul, Potasiul si altele, care se gasesc  in multe ape minerale naturale. 
Pret: 360 RON
Cantitate:
 
CA 17 ORP Filtru Ionizator

CA 17 ORP Filtru Ionizator

 

Filtrul CA17 (aceasta este o codificare interna) filtru ORP are 2 mari proprietati extraordinare:


- modifica PH-ul apei reusind sa produca apa alcalina cu un PH ridicat: 7~9,5;

- modifica potentialul de oxido-reducere al apei (ORP) scazandu-l pana la 250~300 mv.


Se monteaza pe purificatoarele cu osmoza inversa pentru a defini calitatile terapeutice ale apei produse de acestea.

 

Pret: 360 RON
Cantitate:
 

Momentan nu exista nici un clip inregistrat !

Adauga si tu un comentariu

Trebuie sa fiti logat ca sa adaugati un comentariu !


Pot fi pe placul dumneavoastra