Filtre apa - Perna medicinala calmanta

 
Filtre apa - Perna medicinala calmanta
Filtre apa - Perna medicinala calmanta
Perna medicinala calmanta
Perna medicinala calmanta
Perna medicinala calmanta
Perna medicinala calmanta
Perna medicinala calmanta
 

 
Pret:
99.00 RON
60.00 RON
    
TRANSPORT GRATUIT
Cantitate:
 
Adauga in cos

 

 

PERNA TERAPEUTICA „CALMANTA”


Aceasta este un produs revolutionar 2 in1. Perna cu aerosoli salini este ecologică 100%, este accesibilă și  poate fi utilă atât persoanelor bolnave cât și celor sănătoase. Utilizarea acestui produs vă creeaza un confort deosebit și totodată vă conferă un efect terapeutic constant, zilnic și mereu la îndemână.  

Beneficii:  

1. Perna ecologică confectionată numai din produse naturale, care va asigura un somn odihnitor, profund și relaxant. Umplutura naturală formată din fulgi de gâscă nu favorizează transpirația (asigură o bună ventilație a pielii), păstrează caldura corpului în timpul iernii, conferă un efect racoritor pe timpul verii și nu favorizează formarea de cocoloase (cum ar fi in cazul unor umpluturi sintetice).

2.  Este totodata si o perna medicinala datorita continutului de sare naturala de mina cu granulatie medie (Mina Praid) si amestec de plante medicinale (mușețel).

Aerosolii salini - este arhicunoscut faptul ca aerosolii salini asigura o buna respiratie desfundand sinusurile si facilitand o respiratie completa si profunda. Sunt recomandati in mod deosebit persoanelor cu alergii, persoanelor cu afectiuni astmatiforme, afectiuni pulmonare, dar si in scop preventiv persoanelor sanatoase pentru intarirea sistemului imunitar si rezistenta la raceala si gripa etc. 

Musetelul - dupa ce aerosolii salini desfunda sinusurile si favorizeaza o buna respiratie, creste capacitatea de absorbtie a aerosolilor proveniti din plantele medicinale si totodata efectul terapeutic ale acestora. Elimina stresul oxidativ, are proprietati antialergice si antispastice.

Caracteristici:

Dimensiune: 50 * 70 cm
Greutate: 2 kg (1 kg pene si fulgi de gasca + 1 kg sare naturala de mina - Mina Praid in amestec cu plante medicinale - musetel).
Material husa perna: bumbac 100%
Continutul moderat de plante medicinale nu emana un miros innecacios, efectul este delicat si profund pe toata durata somnului. Efectul terapeutic este intens si de lunga durata. Dupa ce mirosul plantei medicinale se diminueaza, ramane efectul terapeutic al aerosolilor salini, perna putand fi folosita in continuare pentru beneficiile ei.

Recomandare:

Aceasta perna poate fi folosita ca si perna principala permanenta sau ca produs secundar in cazuri terapeutice. Aceasta nu este un medicament. Pentru afectiuni severe consultati medicul curant.
Perna este un produs intim. Nu este recomandat (dar nici interzis) sa fie folosita de mai multe persoane. Igiena este obligatorie.

 

Nani & Therapy!

Nu exista momentan nici un consumabil asociat acestui produs !

Momentan nu exista nici un clip inregistrat !

Adauga si tu un comentariu

Trebuie sa fiti logat ca sa adaugati un comentariu !


Pot fi pe placul dumneavoastra