Filtre apa - Perna medicinala antistres

 
Filtre apa - Perna medicinala antistres
Filtre apa - Perna medicinala antistres
Perna medicinala antistres
Perna medicinala antistres
Perna medicinala antistres
Perna medicinala antistres
Perna medicinala antistres
 

 
Pret:
99.00 RON
60.00 RON
    
TRANSPORT GRATUIT
Cantitate:
 
Adauga in cos

 

 

PERNA TERAPEUTICA „ANTISTRES”


Acesta este un produs revolutionar 2 in1.  Perna cu aerosoli salini este ecologică 100%, este accesibilă și poate fi utilă atât persoanelor bolnave cât și celor sănătoase. Folosirea acestui produs vă creează un confort deosebit și totodată conferă un efect terapeutic constant, zilnic și mereu la îndemână.  


Beneficii:  

1. Perna ecologică confectionată numai din produse naturale, care va asigura un somn odihnitor, profund și relaxant. Umplutura naturală formată din fulgi de gâscă nu favorizează transpirația (asigură o bună ventilație a pielii), păstrează caldura corpului în timpul iernii, conferă un efect racoritor pe timpul verii și nu favorizează formarea de cocoloase (cum ar fi în cazul unor umpluturi sintetice). 

2. Este totodata si o perna medicinala datorita continutului de sare naturala de mina cu granulatie medie (Mina Praid) si o mixtura de plante medicinale (paducel, salvie, sunatoare, roinita).

Aerosoli  salini - este arhicunoscut faptul că aerosolii salini asigură o respirație ușoară a sinusurilor și facilitează o respirație completă și profundă. Sunt recomandate in special persoanelor cu alergii, persoanelor cu afectiuni astmatiforme, afectiuni pulmonare, dar si in scop preventiv persoanelor sanatoase pentru imbunatatirea sistemului imunitar si rezistenta la raceala si gripa etc. 

Paducele: sunt luate în considerare acțiunile exercitate asupra aparatului cardiovascular. În sistemul nervos central acționează prin efecte sedative, antispastice și ușoare hipnotice. În plus, acționează ca febrifug și stimulator al respirației.

Salvia are actiune tonica asupra inimii si centrilor nervosi, efect astringent si antiinflamator, regularizeaza transpiratia, recomandata impotriva asteniei nervoase cauzate de oboseala, impotriva surmenajului si in cazuri de slabiciune generala. A fost folosita pentru tratarea unor tulburari neurovegetative: papitatii, atacuri de panica, senzatii de ametealǎ fara o cauza organica determinata.

Sunatoarea este folosita de peste 2000 de ani in tratarea problemelor emotionale si nervoase. Cercetatorii spun ca sunatoarea contine o combinatie unica de fitochimicale care interactioneaza cu substantele din creierul nostru si ne calmeaza, aduncandu-ne buna dispozitie pregatindu-ne pentru odihna.

Roinita este un remediu excelent pentru nervi, calmand starile tensionate si cele cauzate de anxietate si are puterea de a crea o stare de buna dispozitie in caz de oboseala.

Caracteristici:

Dimensiune: 50 * 70 cm
Greutate: 2 kg (1 kg pene si fulgi de gasca + 1 kg sare naturala de mina - Mina Praid in amestec cu plante medicinale - paducel, salvie, sunatoare si roinita).
Material husa perna: bumbac 100%
Continutul moderat de plante medicinale nu emana un miros innecacios, efectul este delicat si profund pe toata durata somnului. Efectul terapeutic este intens si de lunga durata. Dupa ce mirosul plantei medicinale se diminueaza, ramane efectul terapeutic al aerosolilor salini, perna putand fi folosita in continuare pentru beneficiile ei.

Recomandare:

Această pernă poate fi folosită ca pernă principală permanentă sau ca produs secundar în cazuri de terapie. Aceasta nu este un medicament. Pentru afecțiuni severe consultați medicul curant. 
Perna este un produs intim. Nu este recomandat (dar nici interzis) să fie utilizat de mai multe persoane. Igiena este obligatorie. 

Nani & Therapy!


Nu exista momentan nici un consumabil asociat acestui produs !

Momentan nu exista nici un clip inregistrat !

Adauga si tu un comentariu

Trebuie sa fiti logat ca sa adaugati un comentariu !


Pot fi pe placul dumneavoastra