Filtre apa - Perna medicinala antigripala

 
Filtre apa - Perna medicinala antigripala
Filtre apa - Perna medicinala antigripala
Perna medicinala antigripala
Perna medicinala antigripala
Perna medicinala antigripala
Perna medicinala antigripala
Perna medicinala antigripala
 

 
Pret:
99.00 RON
60.00 RON
    
TRANSPORT GRATUIT
Cantitate:
 
Adauga in cos

 

 

PERNA MEDICINALA „ANTIGRIPALA”


Aceasta este un produs revolutionar 2 in1. Perna cu aerosoli salini este ecologică 100%, este accesibilă și  poate fi utilă atât persoanelor bolnave cât și celor sănătoase. Utilizarea acestui produs vă creeaza un confort deosebit și totodată vă conferă un efect terapeutic constant, zilnic și mereu la îndemână.


Beneficii:  

1. Perna ecologică confectionată numai din produse naturale, care va asigura un somn odihnitor, profund și relaxant. Umplutura naturală formată din fulgi de gâscă nu favorizează transpirația (asigură o bună ventilație a pielii), păstrează caldura corpului în timpul iernii, conferă un efect racoritor pe timpul verii și nu favorizează formarea de cocoloase (cum ar fi in cazul unor umpluturi sintetice).

2.  Este totodata si o perna medicinala datorita continutului de sare naturala de mina cu granulatie mare (Mina Praid) si muguri naturali de brad.

Este arhicunoscut faptul ca aerosolii salini asigura o buna respiratie, desfundand sinusurile. Sunt recomandati in mod deosebit persoanelor cu alergii, persoanelor cu afectiuni astmatiforme, afectiuni pulmonare, dar si in scop preventiv persoanelor sanatoase pentru intarirea sistemului imunitar si rezistenta la raceala si gripa. Persoanele care merg anual la salina vor gasi foarte utila aceasta perna deoarece cu o investitie minima, pot beneficia de aerosoli salini noapte de noapte pe toata perioada anului.

Muguri de brad - dupa ce aerosolii salini desfunda sinusurile, creste capacitatea de absorbtie a aerosolilor proveniti din plantele medicinale si totodata efectul terapeutic ale acestora. Actiunile fitoterapeutice ale mugurilor si cetinei de brad stau la baza multor tratamente. Sunt bine cunoscute in popor efectele de vindecare a afectiunilor laringelui, traheei si bronhiilor.Totodata calmeaza tusea si ameliorareaza simptomelor pneumoniei, pleureziei, bronsitei cronice, astmului bronsic si tuberculozei. Datorita actiunii expectorante si fluidizante a secretiilor bronhice, recomandam plimbarile in paduri de brad dar si inhalarea aerosolilor, pe timpul noptii, din perna terapeutica

Dimensiune: 50 * 70 cm
Greutate: 2 kg (1 kg pene si fulgi de gasca + 1 kg sare naturala de mina - Mina Praid in amestec cu plante medicinale - muguri de brad).
Material husa perna: bumbac 100%
Continutul moderat de plante medicinale nu emana un miros innecacios, efectul este delicat si profund pe toata durata somnului. Efectul terapeutic este intens si de lunga durata. Dupa ce mirosul plantei medicinale se diminueaza, ramane efectul terapeutic al aerosolilor salini, perna putand fi folosita in continuare pentru beneficiile ei.

Recomandare:

Aceasta perna poate fi folosita ca si perna principala permanenta sau ca produs secundar in cazuri terapeutice. Aceasta nu este un medicament. Pentru afectiuni severe consultati medicul curant.
Perna este un produs intim. Nu este recomandat (dar nici interzis) sa fie folosita de mai multe persoane.

 

Nani & Therapy!


Nu exista momentan nici un consumabil asociat acestui produs !

Momentan nu exista nici un clip inregistrat !

Adauga si tu un comentariu

Trebuie sa fiti logat ca sa adaugati un comentariu !


Pot fi pe placul dumneavoastra