Filtre apa - PURIFICATOR DE APA ALCALINA - 1,6 litri/minut

 
Filtre apa - PURIFICATOR DE APA ALCALINA - 1,6 litri/minut
Filtre apa - PURIFICATOR DE APA ALCALINA - 1,6 litri/minut
Purificator de apa alcalina
Baterie cu avertizare schimb filtre
Stadii de filtrare
Montaj sub chiuveta
 

 
Pret:
3399.00 RON
2999.00 RON
    
TRANSPORT GRATUIT
Cantitate:
 
Adauga in cos

 

 

PURIFICATOR DE APA ALCALINĂ 1,6 litri/minut 

6 stadii de filtrare + baterie de lux cu senzor luminos pentru schimbarea filtrelor + touch screen 


Grație acestui echipament, acum, puteți avea apă purificată și alcalinizată direct la chiuveta de la bucătărie! 


      Purificatorul de apă prezentat pe aceasta pagină, se monteaza sub chiuvetă și se racordează la teava de apă rece furnizată de regiile de apă. Acesta purifică si alcalinizează apa instantaneu, cu un debit de până la 1,6 litri/minut. Disponibilitatea imediata a apei purificate și alcalinizate, reprezintă un mare confort! Un alt mare beneficiu constă în faptul că veți consuma apă proaspăt purificată, nu apă purificată acum câteva luni și conservată în diverse recipiente din plastic cu diverse contraindicații de manipulare și depozitare!   


În altă ordine de idei, acest echipament are trei mari avantaje pe care nu le găsiți nicăieri în altă parte:

1. Instalarea poate fi făcută de orice persoană tehnică, nu neaparat instalator.

2. Schimbul filtrelor poate fi făcut și de un copil de 10 ani!

3. Este ultimul model apărut pe piață, începerea fabricării lui realizându-se la începutul acestui an.


COMPONENTELE TEHNICE PRIVIND FUNCTIONAREA

  1. Carcasa din plastic cu microcontroller încorporat și acționare prin touch screen. Având în vedere dimensiunile mici, poate fi montat cu ușurinta în orice mască de chiuvetă sau oriunde există puțin spațiu. Poate fi lăsat chiar și la vedere, deoarece are un aspect de lux, frumos finisat și ușor de întreținut. 
  2. Cele 2 filtre din dotare, au carcase cu garnituri din silicon pentru o bună etanșeizare. În acest fel, sunteți protejați de eventualele inundații cauzate de filtre care nu etanșează sigur. Schimbarea unui filtru dureaza 3 secunde si nu necesită scule sau cunoștințe specifice.
  3. Purificatorul are o automatizare bogată. Este dotat cu pompă de presiunepresostate și electrovalve coordonate de un microcontroller ce asigura o optimă funcționare a echipamentului în timp. Totodată, această automatizare sesizează când purificatorul nu mai primește apă (se oprește apa de la furnizor), și comandă pompei să nu mai funcționeze (în gol), apoi, reluând procesul când situația se remediază, facilitează spalarea inversă a filtrelor osmotice prelungindu-le durata de funcționare, economisește apa și energie electrică. Tot sistemul poate fi comandat direct pe ecranul tactil de pe partea frontala.
  4. Microcontrollerul din dotarea purificatorului indică permanent calitatea apei pe care purificatorul o produce și intră în alarmă luminoasa atunci când calitatea apei nu mai corespunde (trebuiesc schimbate unele filtre). Totodată, datorita ecranului tactil, sistemul poate fi inchis/deschis, resetat, si selectat. 
  5. Cutia contine toate componentele si fittingurile necesare montarii si punerii in functiune a purificatorului.  
  6. Garanția standard a produsului este de 24 luni (2 ani)  în condițiile unui montaj corect și a unei întrețineri corespunzătoare conform instrucțiunilor de exploatare primite. Nu condiționăm garanția de prezența instalatorului nostru la vreun interval de timp astfel încât să avem vreun interes financiar din această condiționare tip abonament.
  7. Acest purificator, conține o baterie de LUX din inox finisat satinat. Spre deosebire de multe alte baterii de apa existente pe piață, această baterie nu este din alama cromată sau plastic cromat.  Bateria acestui purificator, este o baterie robustă, cu corp din inox si senzor circular luminos, pentru avertizare vis-a-vis de schimbarea filtrelor.


COMPONENTE TEHNICE PRIVIND PURIFICAREA APEI


     Stadiile de filtrare (filtrele din dotarea echipamentului)

1. Filtru multistratificat 5 in 1. Filtrează impuritațile mecanice reține clorul & compușii lui si alcalinizează apa produsă de purificator. Apa produsă este alcalinizată astfel încât să aibă același PH cu PH-ul sângelui.

2. Filtru osmotic tip RO - 600 GPD  Filtrul osmotic purifică apa la nivel molecular, respectiv până la 0,0001 microni, prin procesul de osmoză invesă. Practic acest filtru este cel care aduce apa la nivel de apă plată, apă fără impurități. El elimină marea majoritate a contaminanților cunoscuți, inclusiv cei dizolvati în apă și o mare parte din bacteriile posibil existente în rețelele de apă.


DIMENSIUNI SI CARACTERISTICI

- Sistemul produce instantaneu aprox. 1.6 litri de apă purificată și alcalinizată pe minut, respectiv  2300 litri de apă pe zi.

- Dimensiuni: 44cm x 16cm x 40cm (Lungime x Lățime x  Înălțime)

- Greutate: aprox. 12 Kg

- Putere: 95W

- Tensiune: AC220V/50Hz - contine transformator de 24 V


DESCRIERE PRIVIND FUNCTIONAREA

      Prezentul sistem este un echipament de purificare a apei de tip ”RO” cu pompă de  înaltă presiune și rejecție automată controlată de un microcomputer performant. Rolul microcomputerului este de a gestiona intreaga actvitate a filtrelor și a celorlalte componente, tot acesta inițiind și rejecția automată (spălarea inversă a filtrelor osmotice) prelungind astfel funcționarea în parametrii optimi a întregului sistem. Microcontrollerul are o interfata prietenoasă cu un display mare și intuitiv. Față de modelul anterior, acest model afisează și calitatea apei pe care acest purificator o produce.

      Acest model este unul dintre cele mai complexe sisteme de purificare a apei cu cele mai bune rezultate la testele fizice și chimice. Este recomandat să-l montați în bucătăria locuinței dvs., pentru purificarea apei de la rețeaua de alimentare publică. Un purificator de apă prezent în locuința dumneavoastră, vă scutește de căratul zilnic a bidoanelor de apă atât ca efort fizic, timp, cât și financiar! 50 de litri de apă plată și alcalinizată produsă la dumneavoastră acasă cu acest echipament, vă costă aproximativ 1 leu.


      NOTA :

- Sistemul de purificare de pe prezenta pagină, are deja montate filtrele si conține în cutia de ambalaj toate accesoriile necesare punerii în funcțiune. 

- De peste 10 ani ne preocupam de promovarea noilor tehnologii. Puteti găsi la noi orice componentă necesară unui sistem de purificare a apei. Noi nu ne ocupăm doar de vânzare, la noi puteți face service inclusiv la sisteme de purificare neachiziționate de la firma noastră!


Nu exista momentan nici un consumabil asociat acestui produs !

Momentan nu exista nici un clip inregistrat !

Adauga si tu un comentariu

Trebuie sa fiti logat ca sa adaugati un comentariu !


Pot fi pe placul dumneavoastra