Filtre apa - PURIFICATOR CLASIC AQ 1P 6 STADII DE FILTRARE + microcontroller 50 GAL

 
Filtre apa - PURIFICATOR CLASIC AQ 1P 6 STADII DE FILTRARE + microcontroller 50 GAL
Filtre apa - PURIFICATOR CLASIC AQ 1P 6 STADII DE FILTRARE + microcontroller 50 GAL
PURIFICATOR CLASIC AO 001P - 6 filtre
PURIFICATOR CLASIC AO 001P - 6 filtre
PURIFICATOR CLASIC AO 001P - 6 filtre
PURIFICATOR CLASIC AO 001P - 6 filtre
PURIFICATOR CLASIC AO 001P - 6 filtre
PURIFICATOR CLASIC AO 001P - 6 filtre
PURIFICATOR CLASIC AO 001P - 6 filtre
 

 
Pret:
3576.00 RON
2682.00 RON
    
TRANSPORT GRATUIT
Cantitate:
 
Adauga in cos

 

 

                  

                 PURIFICATOR CLASIC AQ 1P  

                    6 STADII DE FILTRARE + MICROCONTROLER

 PANA LA 190 LITRI (50 GAL) DE APA PURIFICATA ZILNIC

 


Alegeti AquaMedical. O marca sigura pentru sanatatea dumneavoastra.


Un purificator de apa este necesar (daca nu chiar obligatoriu) in orice bucatarie. In conditiile in care aerul si apa sunt tot mai poluate, in conditiile in care bolile se inmultesc si se diversifica, in conditiile in care tot ce e mai important pentru un om este sanatatea corpului sau, in conditiile in care corpul uman este compus din peste 70% apa, in conditiile in care suntem mult prea preocupati cu problemele cotidiene si neglijenti cu propria noastra sanatate, s.a.m.d....

 

 Avem nevoie de un purificator de apa AquaMedical

 care sa ne asigure acasapermanent, o apa pura indiferent de fluctuatiile apei potabile de la retea, furnizata de regiile orasenesti. Un purificator AquaMedical va confera urmatoarele avantaje:


- apa este permanent proaspat purificata si la indemana. Comod, eficient si ecologic in acelasi timp.

- evitati consumul apei ambalate in PET-uri - recipientele de tip PET devin nocive daca sunt expuse direct razelor solare si/sau temperatura depaseste 23 grade Celsius. Nu ar fi o problema daca bem o data sau de cateva ori accidental..... Problema este ca multi dintre noi bem in fiecare zi. Pet-ul contine cadmiu. La peste 23 grade Celsius cadmiu trece in apa. Cadmiu provoaca cancer. Nu imediat. In timp.... Ne cerem scuze pentru acest tip realist de abordare.

- platiti doar ce consumati. O sticla de apa imbuteliata contine 90% componente pe care le platiti si nu va trebuie. Acestea sunt: pet, dop, eticheta, ambalare, baxare, manipulare, transport, adaosuri, inmagazinare etc.  

- avand o sursa de apa purificata direct in bucataria dvs, veti folosi apa si in alte scopuri decat in cel de baut. Veti folosi apa pura in prepararea hranei, cafelei, ceaiurilor, compoturilor, muraturilor, porumb fiert etc. Foarte multe persoane considera ca daca fierb apa de la retea, apa devine sigura. Este absolut fals. Se evapora ce-i bun. "Ingredientele" nu se evapora, din contra, apa devine mai concentrata cu contaminanti. Mor cateva bacterii si atat. Multe din ele sunt rezistente la fierbere. Acest mit ne poate dauna in timp sanatatii, daca nu-l eliminam.

- apa purificata cu ajutorul purificatoarelor AquaMedical au ca principiu de purificare o tehnologie de top pe plan international. Osmoza inversa realizata cu filtrul osmotic made in USA (Filmtec) face parte din compozitia purificatoarelor de apa AquaMedical. Garantia calitatii apei este nelimitata in timp in conditii normale de exploatare.


Un purificator AquaMedical (model AQ 1P), are urmatoarele componente: 


Elemente filtrante


1. un filtru grosier de 5 microni. Acesta retine toate particulele fizico-mecanice (nisip, mal, matasea broastei etc.) mai mari de 5 microni ce pot fi antrenate in apa din conductele magistrale de aductiune.

2. un filtru cu granule de carbon activ. Acesta retine din apa clorul si compusii acestuia. Avand in vedere ca de cele mai multe ori procesul de potabilizare este bazat pe clorinare, nu de putine ori am constata ca apa contine prea mult clor pentru a fi consumata. Filtrul cu granule de carbune activ este "responsabil" cu corectarea eventualelor altor probleme de gust si miros existente in apa.

3. un ultrafiltru de 1 micron. Acesta retine toate microparticulele ramase in apa pana la acest stadiu. Filtrul de 1 micron este foarte important in protectia urmatorului filtru.

4. filtrul molecular (sau filtrul osmotic). Acest filtru molecular purifica apa pana la nivelul de 0,0001 microni. Practic, apa rezultata este o apa purificata (pana acum a fost doar filtrata) atat din punct de vedere fizic cat si chimic. Folosim doar filtre moleculare marca Filmtec (made in SUA) care au proba timpului si confera toata garantia unui producator din top 3 in lume. 

5. filtru post carbon. Acest filtru revigoreaza gustul apei dupa ce aceasta iese din rezervorul in care a fost stocata. Corecteaza orice problema de gust si miros pentru acest echipament. Filtrul post carbon (sau filtrul de gust) este filtru care defineste gustul apei si confera placerea de a o consuma.

6. filtrul UV (sau sistemul de sterilizare microbiologica). Avand in vedere ca pana acum apa a fost purificata doar din punct de vedere fizic si chimic, sistemul de sterilizare vine si defineste procesul de purificare al apei prin dezinfectia microbiologica (virusi, bacterii etc.) pe care o realizeaza. Orice proces complet de purificare a apei trebuie sa contina si etapa de sterilizare microbiologica. Microorganismele existente in apa pot dauna grav sanatatii deoarece ele se pot dezvolta atat in corpul uman facand ravagii "pe interior" cat si pe tevile de aductiune in boilere si centrale termice etc. - facand ravagii pe exteriorul corpului atunci cand venim in contact cu apa. De regula au de suferit copii si batranii.  


MICROCONTROLERUL este de fapt "creierul" intregului sistem. Existenta acestui produs pe echipamentul dumneavoastra asigura o mai buna optimizare a functionarii lui si o fiabilitate crescuta a tuturor componentelor. Display-ul microcontrolerului afiseaza in permanenta starea de lucru a intregului sistem oferindu-va informatii despre prezenta/absenta apei in retea, spalarea filtrului osmotic timp de 30 de secunde inaintea oricarui proces de purificare a apei, informatii privind incarcarea rezervorului cat si informatii despre gradul de puritate a apei produse. Tot microcontrolerul este acela care protejeaza pompa de suprauzura atunci cand apa de la retea se intrerupe si tot acesta, va optimizeaza consumul de apa reziduala in timpul procesului de purificare. Desi microcontrolerul nu influenteaza calitatea apei, rolul acestuia este bine definit si foarte important in prelungirea duratei de viata a echipamentului dumneavoastra. 


Elemente de constructie


- cadru metalic stabil care poate fi asezat direct pe pardoseala sau poate fi montat pe perete. In ambele cazuri, filtrele sunt protejate si sunt libere pentru un service eficient. Cadrul metalic este elaborat astfel incat toate celelalte componente sa aiba locul lor ergonomic asezat si cu liber acces. Acest cadru metalic ne deosebeste de concurenta deoarece multe purificatoare (unele contrafacute) au in loc de cadru o tabla indoita pe care sunt ingramadite toate componentele silite sa functioneze cu dificultate.

- toate recipientele din plastic sunt construite din plastic alimentar aprobate NSF International (National Sanitation Foundation). Materialul plastic nu este casant decat in conditii de lovituri puternice.

- contine doua presostate care sesizeaza prezenta (sau absenta) apei la retea si incarcarea rezervorului de apa pura. Functie de aceste informatii pompa de presiune porneste sau se opreste (dupa caz) pentru a o proteja si a o feri de uzura fara sens.

- contine doua electrovalve care se inchid si se deschid ori de cate ori este nevoie pentru o buna functionare si o buna fiabilitate a purificatorului AquaMedical.

- contine elemente de suspensie a zgomotului si trepidatiei pentru ca functionarea purificatorului sa nu fie deranjanta.

- contine pompa de inalta presiune care sa asigure o buna functionare a purificatorului pe toata perioada anului indiferent de fluctuatiile presiunii din retea.

- contine un manometru ce afiseaza in permanenta presiunea apei din instalatie. 

- contine rezervor septic sub presiune, pentru stocarea apei purificate. Acesta are o capacitate neta de 12 litri. Purificatorul datorita elementelor de siguranta, mentine in permanenta acest rezervor plin - incarcandu-l dupa fiecare golire.

- contine o baterie proprie pentru apa pura. Purificatorul furnizeaza apa purificata prin intermediul unei baterii proprii cu un design deosebit.

- tot kit-ul de montaj si toate filtrele aferente punerii in functiune. Practic, instalarea si punerea in functiune nu presupune decat cateva scule si putina indemanare.

- instructiuni de montaj, punere in functiune si intretinere. Toate sunt traduse in limba romana si sunt explicate pe intelesul tuturor. Acest manual a fost in permanenta actualizat de tehnicienii nostri - datorita experientei a sutelor de montaje si punere in functiune. 


 

Garantie


 

Purificatoarele de apa AquaMedical beneficiaza de o garantie extinsa de pana la 10 ani pentru defectele de material sau de fabricatie. Pentru a beneficia de aceasta garantie, atunci cand achizitionati produsul mentionati la rubrica "observatii" perioada de garantie pe care o doriti. Daca nu faceti aceasta mentiune, veti primi produsul cu garantia standard de 1 an. Garantia extinsa se asigura contra unei taxe de 5% pentru fiecare an suplimentar celui de 1 an. De exemplu: daca doriti o garantie de 3 ani pentru sistemul achizitionat, veti plati cu 10% mai mult (1 an standard + 2x5%=10%) la achizitia acestuia si veti beneficia de reparatii sau inlocuire de piese subansamble gratuite pentru orice componenta a echipamentului. Nu sunt garantate elementele consumabile (cartuse de schimb, lampa UV, filtre diverse).    

Calitatea apei are garantie nelimitata in timp si conditii de exploatare corespunzatoare. Este recomandat pentru retelele de apa potabila - rece. Daca apa dumneavoastra provine din subteran, este indicat sa faceti o analiza a apei pentru a sti ce contaminanti are apa dumneavoastra. Inainte de achizitie, comunicati furnizorului aceasta informatie pentru a va face cea mai buna recomandare. Anumiti contaminanti pot colmata cartusele filtrante mai repede, crescand frecventa de schimbare. Acest produs se alimenteaza doar cu apa de la teava de apa rece.

 

 


Elemente de gabarit si greutate


- greutate purificator+rezervor:  ~ 16 Kg

- cote purificator: 37cm x 24cm x 50cm (Lungime x adancime x inaltime)

- cote rezervor: 28cm x 40cm (diametru x inaltime)


 

Recomandare:


Accesati butonul "consumabile" (este un buton rosu - se afla pe aceasta pagina mai sus - deasupra descrierii) si comandati filtrele consumabile pentru acest model de purificator astfel incat sa aveti in premanenta un set de filtre de rezerva in casa. Aici veti gasi si alte elemente filtrante care va pot interesa - inclusiv pretul si periodicitatea schimbarii pentru fiecare. Studiati cu atentie filtrele aditionale care va pot ajuta in diverse terapii medicale cu ajutorul apei.


Oferta speciala doar pentru comenzile online.


Luna aceasta, daca achizitionati acest produs, primiti cadou 

filtre consumabile pentru o durata medie de doi ani de folosinta astfel:


- 3 seturi de 3 filtre (total 9 buc) - cele care se schimba la aprox. 6 luni.

- 1 filtru post carbon - cel care se schimba la aprox. 12 luni.

Total avantaj 296 lei. 


Oferta este valabila in limita stocului disponibil.

 
BATERIE GENIUS PT. APA CALDA/RECE/PURIFICATA

BATERIE GENIUS PT. APA CALDA/RECE/PURIFICATA

Pretul acestei baterii este de 840 lei in conditiile in care se returneaza bateria cu un robinet din componenta purificatorului.
Bateria cu un robinet costa 137 lei
Bateria Genius costa 977 lei
Diferenta = 840 lei
Pret: 840 RON
Cantitate:
 
BATERIE PENTRU PURIFICATOR CASNIC - 2 ROBINETI

BATERIE PENTRU PURIFICATOR CASNIC - 2 ROBINETI

Pretul acestei baterii este de 36 lei in conditiile in care se returneaza bateria cu un robinet din componenta purificatorului.
Bateria cu un robinet costa 137 lei
Bateria cu doi robineti costa 173 lei
Diferenta = 36 lei
Pret: 36 RON
Cantitate:
 
CA 06 Cartus filtrant - sedimente 5 microni

CA 06 Cartus filtrant - sedimente 5 microni

Filtru pentru sedimente 5 microni. Acest filtru este foarte performant in indepartarea noroiului, sedimentelor , a ruginei si a particulelor de nisip.Retine particule fizice mai mari de 5 microni. Se schimba la max.6 luni.
Pret: 25 RON
Cantitate:
 
CA 07 Cartus filtrant - sedimente 1 micron

CA 07 Cartus filtrant - sedimente 1 micron

Filtru pentru sedimente 1 micron. Cu o doar un micron dimensiune acesta asigura o filtrare eficienta in vederea protejarii membranei, reusind sa retina pana la 90% din substantele ce dau duritatea apei. Se schimba la max.6 luni.
Pret: 25 RON
Cantitate:
 
CA 08 Filtru compact - carbon activat granular

CA 08 Filtru compact - carbon activat granular

Filtru de carbon activat granular. Retine clorul, compusii acestuia si substantele organice. Ofera o reducere considerabila a gustului, mirosului si a culorii. Se schimba la max.6 luni.
Pret: 41 RON
Cantitate:
 
CA 01 Fitru compact post carbon

CA 01 Fitru compact post carbon

Acest filtru defineste gustul apei eliminand eventualele gaze dizolvate in aceasta asigurandu-i mirosul proaspat. Folosim filtre de carbon aprobate de NSF* pentru a va garanta gustul sanatos al apei.Se schimba la maxim 12 luni.
Pret: 56 RON
Cantitate:
 
UV-1A Lamp - PHILIPS

UV-1A Lamp - PHILIPS

Pentru sterilizatorul microbiologic este necesara schimarea lampii UV la max. 1 an de folosinta. Eficienta maxima de sterilizare este cuprinsa intre 6.000 si 9.000 de ore de functionare. Sterilizarea apei cu UV este o procedura ecologica, absolut sigura pentru sanatatea umana.
Pret: 142 RON
Cantitate:
 
RM 11 Filtru molecular - osmoza inversa

RM 11 Filtru molecular - osmoza inversa

RO: Membrana pentru osmoza inversa. Membrana de tip TFC-SUA proceseaza pana la 190 de litri pe zi.Se schimba o data la 24 - 36 luni ( functie de calitatea apei de intrare ).
Pret: 353 RON
Cantitate:
 
CA 16 FILTRU COMPACT - MAGNETIC

CA 16 FILTRU COMPACT - MAGNETIC

CA 16 Filtru magnetic are rolul de a sparge moleculele de apã pentru o absorbtie mai bunã a corpului si a metabolismului organismului.Încã  din  secolul trecut  câtiva fizicieni au descoperit rolul apei magnetice asupra organismului uman. În zilele noastre efectele apei magnetice sunt recunoscute prin diverse etichetãri (apa vie, apa PI, apa GAV, apa vietii, etc).
Pret: 294 RON
Cantitate:
 
CA 16A FILTRU ALCALIN

CA 16A FILTRU ALCALIN

Filtrul alcalin modifica pH-ul apei purificate, transformand-o intr-o apa alcalina bogata in ioni de calciu. Ionii de calciu, magneziu, sodiu si potasiu, eliminati in timpul procesului de purificare, sunt reintrodusi in apa. Valoarea pH-ului creste la 8 – 9.5.
Pret: 294 RON
Cantitate:
 
CA 17 ORP Filtru Ionizator

CA 17 ORP Filtru Ionizator

 

Filtrul CA17 (aceasta este o codificare interna) filtru ORP are 2 mari proprietati extraordinare:


- modifica PH-ul apei reusind sa produca apa alcalina cu un PH ridicat: 7~9,5;

- modifica potentialul de oxido-reducere al apei (ORP) scazandu-l pana la 250~300 mv.


Se monteaza pe purificatoarele cu osmoza inversa pentru a defini calitatile terapeutice ale apei produse de acestea.

 

Pret: 360 RON
Cantitate:
 
CA 17M Filtru Mineralizator

CA 17M Filtru Mineralizator

Acest filtru imbunatateste calitatile apei pure prin adaugarea de minerale necesare pt. o sanatate si dezvoltare optima a organismului, cum ar fi Calciul, Magneziul, Sodiul, Potasiul si altele, care se gasesc  in multe ape minerale naturale. 
Pret: 360 RON
Cantitate:
 

Momentan nu exista nici un clip inregistrat !


Adauga si tu un comentariu

Trebuie sa fiti logat ca sa adaugati un comentariu !Pot fi pe placul dumneavoastra