Indepartarea durerilor cu ozon

Indepartarea durerilor cu ozon


Amestecul de oxigen cu ozon este folosit de medici pentru a trata durerea acuta. Principalele indicatii ale ozonoterapiei sunt bolile reumatice, cele ortopedice si deficientele sistemului imunitar. 

Terapia consta in injectarea subcutanata, intramusculara sau intraarticulara, in functie de patologie si de zona afectata, a amestecului de oxigen si de ozon. Efectele imediate ale injectarii cu ozon intr-o zona bolnava a corpului constau in ameliorarea durerii si in imbunatatirea raspunsului imun al organismului. 

In plus, tesuturile din zonele dureroase, fiind mai bine oxigentate, sunt determinate sa se refaca. La aceste beneficii se adauga si efectul antioxidant al gazului, determinand imbunatatirea tonusului general al corpului. 


Sursa: filtre apa / filtru apa 

   Utila in hernia de disc 

Durerea ce apare in cazul herniei de disc, o afectiune ce consta in deteriorarea discurilor coloanei vertebrale, poate fi indepartata cu ajutorul ozonoterapiei. 'Se injecteaza gaz in portiunea de coloana afectata, iar durerea se amelioreaza imediat sau dispare datorita efectelor antiinflamatoare ale ozonului', explica medicul Emilian Dumitru de la clinica Alphamed din Bucuresti. 

Potrivit specialistilor, injectiile cu ozon scad contractura musculara si, prin diminuarea inflamatiei, reduc si compresia asupra nervilor, iar rezultatul este disparitia durerii. Chiar daca pacientul nu mai resimte durerea dupa cateva sedinte, sunt indicate pana la 12 episoade de injectare cu ozon pentru ca terapia sa fie completa, iar efectul sa dureze. 

Efectul analgezic este valabil in mai multe patologii reumatice degenerative si de la nivelul scheletului. 'Suferinta produsa de gonartroze, coxartroze, artroze scapulo-humerale poate fi diminuata sau eliminata cu ajutorul ozonului injectat local', mai spune medicul. 

Tot datorita efectului antalgic, ozonoterapia este frecvent folosita la recuperarea sportivilor care sufera accidentari si care nu pot avea convalescenta prelungita pana la reluarea antrenamentelor. 

Determina refacerea tesuturilor 

Leziunile se vindeca mai repede sub actiunea ozonului, datorita proprietatilor lui antioxidante. De aceea, recuperarea dupa rupturile musculare, dupa infarct ori dupa atacuri cerebrale poate fi mai scurta. In plus, terapia cu ozon favorizeaza refacerea vascularizatiei. 

Intareste imunitatea 

O procedura care consta in injectarea de sange propriu pe care medicul il amesteca cu ozon, numita autohemotransfuzie, este folosita pentru sustinerea organismului in lupta impotriva virusurilor si bacteriilor. 

De asemenea, stimuleaza metabolismul si favorizeaza eliminarea toxinelor. Din aceste motive, persoanele infectate cu virusul HIV ori cu virusuri hepatitice sau care fac tratamente cu citostatice pot apela la ozonoterapie ca modalitate de intarire a organismului. 

Ozonul impiedica multiplicarea virusurilor si favorizeaza purificarea organismului de compusii toxici rezultati in urma tratamentelor', explica medicul Emilian Dumitru. Ozonoterapia este folosita si pentru tratarea problemelor dentare, fiindca reduce cantitatea de bacterii nocive, favorizand si remineralizarea dintilor. 

Ozon împotriva durerilor reumatice si pentru încetinirea procesului de îmbatrânire. Tratamentul se foloseste cu succes în mai multe clinici din tara, iar bolnavii spun ca ozonul îi ajuta acolo unde alte metode nu s-au dovedit eficiente. 

Tinerete fara batrânete nu exista, însa s-a descoperit o metoda pentru batrânete întârziata. Printr-o simpla ozonificare a sângelui, îmbatrânirea este încetinita si va simtiti plin de energie. 

Tratamentul cu ozon este folosit pentru bolnavii de reumatism sau pentru cei care au probleme la coloana vertebrala si consta în injectarea câtorva mililitri de ozon. 

Tratamentul cu ozon pentru ameliorarea durerilor, adica cele câteva injectii cu ozon costa 50 de lei sedinta. Tratamentul pentru încetinirea procesului de îmbatrânire este mult mai complex, presupune proceduri complicate, de aceea o sedinta costa 50 de euro. 

Sursa: filtre apa / filtru apa


 

Produse AquaMedical: 

Filtre – dedurizatoare – sterilizatoare – osmoza – filtre apa – filtru apa – apa potabila – apa plata – aparate apa – apa la dozator – apa vie – apa alcalina – apa ionizata – apa potabila - tratare apa – filtrare apa – filtre uv – purificatoare – diverse aplicatii mai mari sau mai mici.

 Acestea sunt domeniile in care puteti apela la noi cu incredere.

Sursa: filtre apa / filtru apa