Filtre apa - IONIZATOR DE APA - AL 5

 
Filtre apa - IONIZATOR DE APA - AL 5
Filtre apa - IONIZATOR DE APA -  AL 5
FILTRE APA - IONIZATOR DE APA - AL 5
FILTRE APA - IONIZATOR DE APA - AL 5
 

 
Pret:
5648.00 RON
4800.00 RON
    
Cantitate:
 
Adauga in cos

 

 

 IONIZATOR DE APA - AL 5
Exista pe piata in intreaga lume, diverse tipuri de aparate de prelucrat apa intr-un fel sau altul. Aproape toti stim cat de necesara este  filtrarea, dedurizarea, sterilizarea, purificarea apei.

Exemplele pot continua.

 

Acest aparat este altceva. Apa prelucrata de acest aparat nu este doar purificata foarte bine, acest aparat ii da apei un Efect Terapeutic.

 

Ionizatorul de apa AL 5

 


Premise:

 

- corpul uman este compus din apa in proportie de peste 70 %;

- toate procesele fizice si chimice ce se produc in corpul uman se produc in apa si cu ajutorul apei;

- pentru o viata sanatoasa este necesar sa bem cel putin 2 litri de apa pe zi.

 


Intrebari:


Este importanta apa pe care o consumam?

Daca apa = sanatate,

Stiti ceva mai important decat aceasta?

 

Omul sanatos are o mie de dorinte.

Omul bolnav are doar una singura.

Ganditi-va, nu e doar o lozinca!!!

 


Prezentare produs:


Ionizatorul AL5 (aceasta este o codificare interna) are 2 mari proprietati extraordinare:

- modifica PH-ul apei reusind sa produca atat apa acida cat si apa alcalina;

- modifica potentialul de oxido-reducere al apei (ORP). Pentru a fi mai concreti va vom prezenta pe scurt aceste doua calitati extraordinare pe care apa le dobandeste cu ionizatorul AL4.

 

1. PH-ul apei. Practic, ph-ul apei trebuie sa fie situat in jurul valorii de 7(PH neutru). Valori mai mari transforma apa in apa alcalina, valorile mai mici transforma apa in apa acida. Avand in vedere ca zilnic consumam alimente sau bauturi ce creeaza in organism un mediu acid, avand in vedere stresul cotidian, poluarea, si alti factori ce deregleaza functiile organismului uman ar trebui sa nu ramanem indiferenti. Nu intamplator bolile sunt din ce in ce mai frecvente la oameni tineri, nu intamplator cancerul sau diabetul sunt boli foarte frecvente. Conform unor statistici O.M.S. (Organizatia Mondiala a Sanatatii) probabilitatea de a contacta o astfel de boala in prezent este de peste 60%. Sunt statistici ingrozitoare dar cat se poate de reale. Din aceasta cauza, foarte multi oameni de stiinta au ajuns la concluzia ca avem nevoie zilnic de un mediu alcalin pentru a restabili echilibrul. Ce alt mediu alcalin poate fi mai recomandat decat apa? Apa este singurul mediu care poate actiona la nivel celular in tot organismul uman. Pentru a nu lungi aceasta prezentare, va invitam sa va documentati atat pe site-ul nostru cat si pe alte site-uri ce beneficii imense puteti avea folosind apa alcalina si apa acida produsa de ionizatoarele de apa. Cel mai important pentru un ionizator de calitate este sa poata sa-i atribuie apei acide un PH  pana la valoarea 2 si apei alcaline un PH care sa depaseasca valoarea 10. Abia atunci, apa are proprietati maxime.

2. ORP. Potentialul de oxido-reducere.Tot mai des intalnim termenul de antioxidanti. Alimente cu antioxidanti, bauturi cu antioxidanti etc. Practic, ce sunt acesti antioxidanti? Raspunsul vine tocmai din terminologie: Anti Oxidanti. Organismul uman, incepand cu varsta de 25 de ani incepe procesul de Regresie-Imbatranire-Oxidare. Oricare din cei trei termeni reprezinta acelasi lucru. Este foarte adevarat, la inceput acest proces este foarte lent, chiar insesizabil, insa, incepind cu varsta de 40 ani procesul devine accelerat. Ce facem pentru a incetini procesul de imbatranire? 

Evident, mancam sanatos, facem sport, evitam excesele etc. Dar sa bem sanatos nu ne invata nimeni. Ce putem bea sanatos? Daca organismul uman este 70% apa, este importanta apa pe care o bem? Exista chiar o mentiune pe aceasta tema: Louis Pasteur (savant in microbiologie) a spus la una din conferintele sale ca : Bem peste 80% din bolile noastre.

Avand in vedere ca toate procesele fizice si chimice din organismul nostru au loc in apa si cu ajutorul apei, este important ca apa sa aiba efect antioxidant? Despre beneficiile apei ionizate cu efect antioxidant (incetinirea imbatrinirii, refacerea tesuturilor la nivel celular, prevenirea, combaterea si vindecarea cancerului si a altor boli mai mult sau mai putin grave etc.), internetul va pune la dispozitie informatii impresionante...

Concret.Ionizatoarele de calitate sunt acele aparate care reusesc sa-i dea apei un efect de antioxidare cu valori cuprinse intre -250 si – 900 mv. Evident, cele mai bune aparate sunt acelea care se apropie cu valoarea ORP de – 900 mv. Efectul terapeutic, curativ, preventiv sau reparatoriu il are apa cu indice (cu minus) antioxidant cat mai mare. De fapt, indicele ORP este mai important decat indicele PH.

 


 Fisa tehnica  -  Ionizator AL 4 

  

 

- dimensiuni: 

- greutate: 7 kg

-  se monteaza deasupra chiuvetei, se alimenteaza cu apa la bateria de apa rece. Functioneaza conectat  la 220 V.

- se monteaza foarte usor. Contine toate componentele necesare punerii in functiune.

- are doar un filtru consumabil (ALF 5) ce se inlocuieste la max.12 luni.

- contine 5 placi din platina si titan (necesare efectului antioxidant)

 

 

 

- Produce apa cu coeficient ORP situat

 

- Produce apa acida cu PH situat intre 3-6,9

- Produce apa cu PH neutru situat intre 7-7,9

- Produce apa alcalina cu PH situat intre 8-10

 intre valorile de -250 si -700 mv.

 

 

 

 

Recomandare:

 

Nu va lasati influentati de prezentari fastuoase, filme, prezentari, publicitate. Fiecare brand are un buget de publicitate mai mare sau mai mic (inclus in pret, bineinteles).

Ceea ce este cel mai important este cu ce ajungeti dumneavoastra acasa.

Asadar, urmariti cu atentiile si comparati specificatiile tehnice si in mod special cele din chenarul cu scris albastru (vezi mai sus). Cei care nu le afiseaza sau nu le comunica in scris va pot da de gandit. Restul e marketing.

 

Daca sunteti interesati (nu doar curiosi) de produsele noastre, trimiteti un e-mail cu o cerere de oferta. Mai mult, puteti deveni partenerul nostru de distributie in comunitatea dumneavoastra. Oferim suport tehnic, motivational si preturi competitive. 

 

 

AM Filter - Cartus filtrant pentru ionizator

AM Filter - Cartus filtrant pentru ionizator

Cartus filtrant pentru ionizatoarele de apa din seria AL. Acest filtru,defineste calitatea apei inainte ca aceasta sa fie ionizata.
Pret: 526 RON
Cantitate:
 

Momentan nu exista nici un clip inregistrat !

Adauga si tu un comentariu

Trebuie sa fiti logat ca sa adaugati un comentariu !


Pot fi pe placul dumneavoastra
IONIZATOR DE APA -  AL 10
12500 RON
10490 RON
IONIZATOR DE APA -  AL 8
9017 RON
7664 RON
IONIZATOR DE APA -  AL 6
7342 RON
6240 RON