Fortificarea Organismului Prin Terapie cu Ozon

Ozonul, un gaz compus din trei atomi de oxigen, poate trata anumite afectiuni usoare si da rezultate excelente ca adjuvant în tratarea unor patologii mai grave. Principalele indicatii ale terapiei cu ozon sunt bolile reumatice sau ortopedice si deficientele sistemului imunitar. 

Terapia consta în injectarea subcutanata, intramusculara sau intraarticulara, în functie de patologie si de zona afectata, a unui amestec de "oxigen-ozon". 

Pentru stimularea imunitatii si ca solutie antiaging, medicul specialist va recolta o cantitate de sânge de la pacient, o va amesteca cu ozon si o va reinjecta în organism printr-o procedura numita autohemotransfuzie. 

Efectele imediate ale injectarii cu ozon constau în usurarea durerii, îmbunatatirea raspunsului imun al organismului si sporirea capacitatii de refacere a tesuturilor lezate. Datorita efectului antioxidant al gazului are loc si îmbunatatirea generala a tonusului organismului. 

Sursa: filtre apa / filtru apa 

Reduce durerea si reface tesuturile 

Daca ai hernie de disc, tratamentul cu ozon consta în injectarea unei cantitati de gaz în portiunea de coloana afectata. Dupa injectare, imediat durerea se va atenua sau chiar va disparea. Acest lucru se produce datorita proprietatilor antiinflamatoare ale ozonului. 

În plus, injectiile cu acest gaz scad contractura musculara si, prin diminuarea inflamatiei, se reduce si compresia asupra nervilor, iar rezultatul este disparitia durerii. Chiar daca pacientul nu mai resimte durerea de la primele sedinte, sunt indicate pâna la 12 episoade de injectare cu ozon pentru ca terapia sa fie completa, iar efectul sa dureze. 

Si durerea produsa de alte afectiuni, cum sunt gonartrozele, coxartrozele, artrozele scapulo-humerale, poate fi diminuata sau eliminata cu ajutorul ozonoterapiei. Modalitatea de tratament si în cazul acestor afectiuni este injectarea locala. 

Datorita efectelor antalgice, ozonoterapia este folosita si pentru recuperarea sportivilor care sufera accidentari si care nu pot avea perioade lungi de repaus pâna la reluarea antrenamentelor. 

Tesuturile se refac mai repede sub actiunea ozonului, care are proprietati antioxidante. De aceea, este utila ozonoterapia si pentru tratarea leziunilor musculare, dar chiar si în recuperarea dupa infarct si dupa atacuri cerebrale, favorizând refacerea arterelor. 

Sursa: filtre apa / filtru apa 

Imunizeaza organismul împotriva virusilor

Hemotransfuzia de sânge amestecat cu ozon este utila în sustinerea organismului în lupta împotriva virusurilor si bacteriilor. De asemenea, stimuleaza metabolismul în întregime, favorizeaza eliminarea toxinelor si revigoreaza corpul. 

De aceea, persoanele infectate cu virusul HIV ori cu virusuri hepatice virale sau care suporta tratamente cu citostatice pot apela la ozonoterapie ca modalitate de sustinere a organismului. 

Ozonul actioneaza împotriva virusurilor, împiedicând multiplicarea lor, si favorizeaza purificarea organismului de compusii toxici. În plus, prin proprietatile lui antioxidante, ozonul activeaza si factori antitumorali existenti în corp, împiedicând formarea tumorilor. 

Sursa: filtre apa / filtru apa 

Ozonoterapia creste rezistenta la efort si capacitatea de memorare. 

Rezultate bune în reducerea celulitei 

Ozonul injectat în zonele cu celulita activeaza circulatia sângelui si, în acest fel, ajuta la hranirea tesuturilor, deficitara din cauza presiunii pe care celulele adipoase marite o exercita asupra microcirculatiei. 

Mai mult, ozonul favorizeaza refacerea fibrelor de colagen si de elastina, afectate de înmultirea necontrolata a celulelor adipoase, contribuind la refacerea fermitatii pielii. Reducerea celulitei se produce cu ajutorul ozonoterapiei si datorita efectului de eliminare a toxinelor. Iar efectul estetic al terapiei se extinde si asupra restului înfatisarii, ozonul având si proprietati antiaging. 

Sursa: filtre apa / filtru apa 

Beneficiu 
Injectiile cu ozon fluidizeaza sângele, asigurând o mai buna hranire a tesuturilor. 

Contraindicatii 
Ozonoterapia nu este un tratament potrivit pentru persoanele care au afectiuni precum hipertiroidie, hipertensiune, anemii majore sau leucemie. 

Recomandarile terapiei cu ozon sunt extrem de multe, acest gaz putând fi folosit în aproape toate domeniile medicale. Cele mai cunoscute afectiuni care pot fi tratate prin ozonoterapie sunt: afectiunile reumatismale degenerative (gonartroze, coxartroze), afectiunile dermatologice, sechelele posttraumatice din sfera ortopedica, cât si sechelele postinfarct si postaccident vascular cerebral. 

Prin procesul de detoxifiere, ajuta în tratarea unor boli precum sindromul de colon iritabil, depresii sau afectiuni renale. Se pare ca se poate folosi cu mare utilitate si fara niciun risc (desi înca nu exista studii finalizate care sa ateste aceste rezultate) în terapia cancerului. 

Rezultatele sunt bune si în sfera esteticii medicale, ozonoterapia fiind folosita ca procedeu anticelulitic si antiaging. Pâna acum, nu s-au descoperit contraindicatii si efecte secundare atunci când se face tratament cu dozele considerate standard. 

Sursa: filtre apa / filtru apa 

Produse AquaMedical: 

Filtre – dedurizatoare – sterilizatoare – osmoza – filtre apa – filtru apa – apa potabila – apa plata – aparate apa – apa la dozator – apa vie – apa alcalina – apa ionizata – apa potabila - tratare apa – filtrare apa – filtre uv – purificatoare – diverse aplicatii mai mari sau mai mici.

 Acestea sunt domeniile in care puteti apela la noi cu incredere.

Sursa: filtre apa / filtru apa