Filtre apa - Electrolizor- model 2

 
Filtre apa - Electrolizor- model 2
Filtre apa - Electrolizor- model 2
Filtre apa - Electrolizor- model 2
 

 
Pret:
120.00 RON    
TRANSPORT GRATUIT
Cantitate:
 
Adauga in cos

 

 
Electrolizor.

Acesta este un dispozitiv electronic, compus din doua perechi de electrozi (anod si catod). Fiecare pereche de electrozi va fi introdusa in cate un pahar cu apa (nu conteaza care/in ce pahar). Se vor utiliza doua pahare identice cu cantitati egale de apa. Intr-unul din pahare se va turna apa purificata, iar in celalalt pahar se va turna apa pe care dorim sa o testam (apa de la retea, apa imbuteliata, apa de izvor, apa de la fantana etc.).

Dupa ce se introduc electrozii in cele doua pahare, se introduce electrolizorul in priza si se apasa comutatorul pornit. Din acel moment, incepe procesul de electroliza. Practic, electroliza este un proces de oxidare a tuturor substantelor dizolvate (acele substante care nu se vad cu ochiul liber) in cele doua solutii apoase. Daca in apa din pahar exista substante chimice dizolvate (contaminanti), acestea incep sa se adune in cantitati mai mari, astfel incat sa se poata observa cu usurinta cu ochiul liber. In paharul cu apa purificata, chiar daca apa isi schimba putin culoarea (datorita oxidarii), aceasta ramane limpede si clara. Cu cat apa este mai clara si fara impuritati, cu atat este mai bine purificata.

Electrolizorul este un instrument care nu poate spune ce contaminanti si in ce cantitati se gasesc in apa testata. Dar, cu siguranta, el poate fi folosit ca un instrument de testare a apei pentru a vedea daca apa este pura sau daca are incarcatura nedorita. Dupa ce vedeti rezultatul unei electrolize, puteti merge la un laborator de analiza a apei sa vedeti de ce natura sunt contaminantii si in ce cantitate se afla ei in apa dvs. (mg/l).   


Nu exista momentan nici un consumabil asociat acestui produs !

Momentan nu exista nici un clip inregistrat !

Adauga si tu un comentariu

Trebuie sa fiti logat ca sa adaugati un comentariu !


Pot fi pe placul dumneavoastra