Despre noi

DESPRE NOI       

Suntem o firma de import si distributie de echipamente diverse pentru inbunatatirea calitatii vietii. Avem o experienta de 8 ani pe piata din Romania. Colaboram doar cu firme producatoare. Furnizorii nostri sunt din mai multe tari de pe toate continentele deoarece abordam colaborarile din prisma problematicii.


Este arhicunoscut faptul ca apa este vitala in mentinerea sanatatii si asigurarea longevitatii. Cu toate acestea, nu de putine ori tindem sa apreciem mai mult sanatatea cand incepem sa o pierdem. De multe ori suntem prea ocupati si stresati de problemele cotidiene, neglijandu-ne. Nu de putine ori, realizam ca tocmai bunul nostru cel mai de pret, - corpul nostru - il chinuim, nu-l hranim corespunzator, nu-l hidratam corespunzator si de cele mai multe ori il neglijam la primele semnale de alarma vis-a-vis de aparitia unor boli. Ne vine mult mai usor sa mergem cu masina in service la primele disfunctionalitati aparute, insa ne vine foarte greu sa mergem la un doctor daca apar unele dureri si chiar daca acestea persista.


Firma noastra isi propune sa promoveze pe piata din Romania, atat cu forte proprii cat si cu ajutorul distribuitorilor regionali, o serie de echipamente de prevenire, intretinere si terapie cu ajutorul apei. Cercetatorii Japonezi cu mult timp in urma au descoperit ca toate procesele fizice si chimice ce se petrec in corpul uman, au loc in apa sau cu ajutorul apei. Tot ei, de-a lungul timpului au dezvoltat o serie intreaga de echipamente care reusesc sa-i dea apei si efecte terapeutice.


Cu ajutorul furnizorilor nostri reusim sa aducem pe piata din Romania diverse echipamente de filtrare a apei, dedurizare a apei, sterilizare a apei, eliminarea diverselor elemente nocive existente in apa precum: amoniu, nitriti, nitrati,azot,arseniu,hidrogen sulfurat etc. Oferim si echipamente care va ajuta in tratarea unor afectiuni. Echipamentele promovate sunt testate atat pe alte piete cat si de proba timpului.


Colaborand cu noi, aveti garantia ca primiti produse de calitate si mai ales acele produse care va trebuie. Oferim garantie de satisfactie timp de 10 zile la toate produsele comercializate on-line. Oferim consultanta fara a va conditiona sa achizitionati ceva. Asteptam doar sa ne contactati.


SC AquaMedical Consult SRL 

RO 31960527 J09/445/2013

Braila, Str. Dorobantilor Nr. 52