Conceptul de Produs Gratuit

Puteti ramane cu un purificator de apa AquaMedical Gratuit!


Pentru aceasta, trebuie sa cititi asta. Nu veti regreta.


Sa presupunem ca discutam cu doi potentiali clienti despre necesitatea unui purificator de apa in fiecare gospodarie. Ambii constientizeaza ca au nevoie de apa de buna calitate pentru pastrarea sanatatii, ambii constientizeaza ca apa imbuteliata este scumpa si nu de putine ori au fost gasite nereguli vis-a-vis de calitatea ei, ambii constientizeaza disconfortul caratului de bidoane de apa si poluarea la care suntem supusi atat cand sunt produse pet-urile (si restul ambalajului) cat si atunci cand acestea sunt reciclate etc. Si cu toate acestea, Ambii potentiali clienti cumpara in continuare apa imbuteliata (conservata).


Motivul: Nu avem bani, nu ne putem permite acum asa o investitie. Punct. Si daca ne oprim aici viata lor curge ca si pana acum cu toate dezavantajele de mai sus. 


Dar pentru asta suntem noi (AquaMedical) aici. Trebuie sa invatam oamenii, sa ne invatam unii pe altii sa fim mai eficienti. Mai atenti cu cheltuielile noastre si cu sanatatea noastra.


Presupunand ca potentialii clienti sunt:  Clientul A si clientul B. Atat clientul A cat si clientul B sunt casatoriti si au cate doi copii. Acest lucru presupune ca fiecare cumpara zilnic minim 8 litri de apa (un om trebuie sa consume minim 2 litri de apa pe zi pentru mentinerea sanatatii. De fapt, consumul zilnic corect de lichide este 3% iarna si 4% vara - din greutatea corporala) - fapt recunoscut si de ei. Nu cumpara chiar zilnic, dar cand merg la market cumpara cate un bax, doua. Daca luam un pret mediu de 10 lei pentru cei 8 litri de apa cumparati zilnic, putem sa ne dam cu usurinta seama ca acestia cheltuie lunar aprox. 300 lei numai pe apa. E drept, nu se cheltuiesc toti o data si de aceea nici nu "se simt". Dar se cheltuiesc cu siguranta. Si asta neluind in calcul apa pentru prepararea hranei, compoturilor, cafelei, si alte bauturi domestice. Astfel, ajungem la o concluzie uluitoare:


 

Cheltuim 3.600 lei anual doar pentru apa imbuteliata. E drept, nu-i cheltuim pe toti o data. 
 
Dar, asta conteaza?

Ce este si mai rau, este ca FOLOSIM DOAR 10% DIN CE PLATIM. 
RESTUL (pet,dop,eticheta,ambalaj,transport,adaosuri,poluare etc.) 
SE INTOARCE TOT IMPOTRIVA NOASTRA.

 


Propunerea AquaMedical


Propunem atat clientului A cat si clientului B care nu au banii disponibili, sa mearga la Banca Transilvania (cu aceasta banca avem contract de creditare a clientilor nostri, fara dobanda) si sa obtina un card de credit. Este de ajuns sa mergeti la banca cu adeverinta de salariu (care poate fi si minim pe economie - 800 lei) si banca va creeaza un cont in care va vireaza de cinci ori salariul de pe adeverinta. Veti incheia cu banca un contract, prin care este stipulat ca daca folositi acesti bani pentru achizitia de produse de la furnizorii cu care banca are conventie de plata in rate fara dobanda, nu veti plati decat banii folositi. Nimic in plus. Acest lucru inseamna ca aveti la dispozitie aprox. 4.000 lei pe care ii puteti folosi la achizitia de produse AquaMedical si-i puteti restitui bancii in 10 rate fara a da nimic in plus. Data cand platiti rata o fixati dvs. si o comunicati bancii.


La auzul acestei informatii, clientul A si clientul B reactioneaza diferit:
Clientul A:  Nu vreau sa mai aud de banci, nu ma mai intereseaza sa-mi fac datorii, nu vreau sa mai am grija ratelor, etc.
Clientul B: Mi se pare o afacere extraordinara. Ma duc chiar maine la banca, obtin un credit de 3.000 lei, cumpar un purificator de apa si achit 300 lei lunar timp de 10 luni. De fapt nu-mi trebuie nici un ban suplimentar deoarece nu mai sunt nevoit sa platesc apa la supermarket si atunci voi folosi acei 300 lei cheltuiti lunar pe apa pentru a-mi plati ratele. Mai mult decat atat, apa obtinuta de la purificator este purificata (nu doar filtrata), microbiologic pura, fara conservanti si mereu la indemana. Ba mai mult, un purificator imi ofera pana la 190 litri de apa pe zi. Nu doar 8 litri. Pot pune chiar si muraturi cu apa purificata. Nu voi mai fi nevoit sa pun muraturi cu apa cu clor. Si compoturi si cafele si ciorba... ho ho ho. Exemplele pot continua...


Bilant:
La sfarsitul celor 10 luni, Clientul A care nu a vrut sa se complice si nici nu s-a sinchisit sa-si schimbe obiceiurile, va ramane cu o gramada de pet-uri goale de care se va incurca prin casa si va incerca cat de repede sa scape de ele. Unde: In mediul inconjurator. Bineinteles. Dupa aceste 10 luni, el isi va relua obiceiul si va cheltui lunar 300 lei pe apa imbuteliata (daca intre timp nu intervin scumpiri) dar macar stie ca nu are grija ratelor si nici nu-si schimba asa usor obiceiurile. Ca doar nu a murit nimeni. Nu?
La sfarsitul celor 10 luni, Clientul B ramane cu un purificator de apa. GRATIS. Ati inteles? Absolut GRATIS! Cum gratis? veti spune, ca doar l-a platit? Da, dar la platit cu banii supermarketului. Cu aceeasi bani pe care oricum ii cheltuia. NIMIC IN PLUS. El doar pentru ca nu a ramas impasibil la informatiile care-i parvin, doar pentru ca a fost intelept si a gandit situatia, doar pentru ca nu a fost comod, a cheltuit aceeasi bani si a ramas cu un produs extraordinar de util. Mai mult decat atat, din a 11-a luna a pus cate 300 lei bani deoparte. Intr-un an de zile ar fi cheltuit 3.600 lei doar pe apa. Asa, el cheltuie doar cateva sute pe filtrele consumabile. Iar cu restul de peste 3.000 lei isi poate permite sa mearga si cu familia in concediu. In fiecare an. TOT GRATIS. E incredibil dar asa e. Trebuie doar sa nu vrei sa intelegi mecanismul.


Einstein a spus acum o suta si ceva de ani asta:


"Nu trebuie sa avem pretentia ca viata noastra sa se schimbe daca noi facem tot timpul acelasi lucru..."


Nu va grabiti. Pe cat este de simplu de inteles, pe atat de greu este de pus in aplicare. De cele mai multe ori punem pe locul 2 (3,4,5 sau cine stie care) grija pentru sanatate si confort si pe primul loc punem lucruri fara valoare achizitionate emotional.


Cu cele mai bune ganduri, 

    Echipa AquaMedical