Filtre apa - CA 17M Filtru Mineralizator AQ

 
Filtre apa - CA 17M Filtru Mineralizator AQ
Filtre apa - CA 17M Filtru Mineralizator AQ
 

 
Pret:
360.00 RON    
TRANSPORT GRATUIT
Cantitate:
 
Adauga in cos

 

 
CA 17 Filtru compact - mineralizator-Acest filtru imbunatateste calitatile apei pure prin adaugarea de minerale necesare pt. o sanatate si dezvoltare optima a organismului, cum ar fi Calciul, Magneziul, Sodiul, Potasiul si altele, care se gasesc  in multe ape minerale naturale. 
-Instalat pe purificatoarele cu osmoza  inversa completeaza calitatile de filtrare absoluta. 
-Este recomandat in special oamenilor care nu acorda o atentie deosebita in alegerea alimentelor consumate din punct de vedere minerale.Specificatii tehnice: 

• Cationi in apa filtrata:

  • Ca²+ : 34 mg/l
  • Mg²+ : 12 mg/l
  • Na+ : 22 mg/l
  • K+ : 8.5 mg/l

 

• Anioni in apa filtrata:

-     CO32-   :   10 mg/l
-     SO42-   :  0.3 mg/l
-     CL¯:  0.8 mg/l
-      F¯:   0.06 mg/l


Apa mineralizata dupa filtrare are proportii echilibrate perfect de minerale necesare pt. o dezvoltare sanatoasa a organismului uman. Filtru mineral a fost conceput de specialisti de varf ai Academiei Medicale Militare din SUA. 
Calciul – este un mineral de baza pt. formarea dintilor si a oaselor. Permite o buna digestie si este necesar pt. reglarea ritmului inimii si pt. buna functionare a arterelor si a muschilor.
Magneziul – face parte din peste 300 de functii diferite in interiorul corpului uman si e un factor decisiv pt. sistemul imunitar si pt. buna circulatie a sangelui. Previne bolile de cancer, arteroscleroza, accidentele vasculare cerebrale si bolile copilariei. 
Sodiul – este responsabil atat cu controlul absorbtiei si retinerii apei de catre organismul uman cat si cu echilibrul PH-ului. Regleaza excelent  viteza sangelui.
Absorbtia zilnica de minerale din apa nu are un impact major asupra functiilor fiziologice ale organismului nostru dar poate fi un mare plus la aportul zilnic regulat de alimente si suplimente. Se utilizeaza la purificatoarele de uz casnic - constructie clasica si constructie compacta.


 

Acest filtru se deosebeste de toate filtrele minerale de pe piata deoarece este compus din minerale organice.Absorbtia are eficienta maxima. Filtrele autentice au carcasa transparenta. 

 

-Lungime   10" - 254 mm
-Diametru    2''  -  53 mm

-Conexiune in / out - 1/4 - filet interior 

-Debitul max: 250 l / 24 h

-Presiunea max: 6 bar

-Temperatura max: 51 ºC

-Capacitatea maxima : 6.000 litri ( aprox. 12  luni ).
 
 

Momentan nu exista nici un clip inregistrat !

Adauga si tu un comentariu

Trebuie sa fiti logat ca sa adaugati un comentariu !


Pot fi pe placul dumneavoastra