Filtre apa - CA 17 ORP Filtru Ionizator

 
Filtre apa - CA 17 ORP Filtru Ionizator
Filtre apa - CA 17 ORP Filtru Ionizator
 

 
Pret:
360.00 RON    
TRANSPORT GRATUIT
Cantitate:
 
Adauga in cos

 

 

Prezentare produs:


Filtrul CA17 (aceasta este o codificare interna) filtru ORP are 2 mari proprietati extraordinare:


- modifica PH-ul apei reusind sa produca apa alcalina cu un PH ridicat: 7~9,5;

- modifica potentialul de oxido-reducere al apei (ORP) scazandu-l pana la 250~300 mv.


Se monteaza pe purificatoarele cu osmoza inversa pentru a defini calitatile terapeutice ale apei produse de acestea.

 

Pentru a fi mai concreti va vom prezenta pe scurt aceste doua calitati extraordinare pe care apa le dobandeste datorita filtrului de apa CA17.

 

1. PH-ul apei. Practic, ph-ul apei trebuie sa fie situat in jurul valorii de 7(PH neutru). Valori mai mari transforma apa in apa alcalina, valorile mai mici transforma apa in apa acida. Avand in vedere ca zilnic consumam alimente sau bauturi ce creeaza in organism un mediu acid, avand in vedere stresul cotidian, poluarea, si alti factori ce deregleaza functiile organismului uman ar trebui sa nu ramanem indiferenti. Nu intamplator bolile sunt din ce in ce mai frecvente la oameni tineri, nu intamplator cancerul sau diabetul sunt boli foarte frecvente. Conform unor statistici O.M.S. (Organizatia Mondiala a Sanatatii) probabilitatea de a contacta o astfel de boala in prezent este de peste 60%. Sunt statistici ingrozitoare dar cat se poate de reale. Din aceasta cauza, foarte multi oameni de stiinta au ajuns la concluzia ca avem nevoie zilnic de un mediu alcalin pentru a restabili echilibrul in organismul nostru. Ce alt mediu alcalin poate fi mai recomandat decat apa? Apa este singurul mediu care poate actiona la nivel celular in tot organismul uman. Pentru a nu lungi aceasta prezentare, va invitam sa va documentati atat pe site-ul nostru cat si pe alte site-uri ce beneficii puteti avea folosind apa alcalina. Cel mai important pentru un filtru de calitate este sa poata sa-i atribuie apei un PH cat mai ridicat. Abia atunci, apa are si proprietati terapeutice.


2. ORP. Potentialul de oxido-reducere.Tot mai des intalnim termenul de antioxidanti. Alimente cu antioxidanti, bauturi cu antioxidanti etc. Practic, ce sunt acesti antioxidanti? Raspunsul vine tocmai din terminologie: Anti Oxidanti. Organismul uman, incepand cu varsta de 25 de ani incepe procesul de Regresie-Imbatranire-Oxidare. Oricare din cei trei termeni reprezinta acelasi lucru. Este foarte adevarat, la inceput acest proces este foarte lent, chiar insesizabil, insa, incepind cu varsta de 40 ani procesul devine accelerat. Ce facem pentru a incetini procesul de imbatranire? 

Evident, mancam sanatos, facem sport, evitam excesele etc. Dar sa bem sanatos nu ne invata nimeni. Ce putem bea sanatos? Daca organismul uman este 70% apa, este importanta apa pe care o bem? Exista chiar o mentiune pe aceasta tema: Louis Pasteur (savant in microbiologie) a spus la una din conferintele sale ca "Bem peste 80% din bolile noastre".


Avand in vedere ca toate procesele fizice si chimice din organismul nostru au loc in apa si cu ajutorul apei, este important ca apa sa aiba efect antioxidant? Despre beneficiile apei ionizate cu efect antioxidant (incetinirea imbatrinirii, refacerea tesuturilor la nivel celular, prevenirea, combaterea si vindecarea cancerului si a altor boli mai mult sau mai putin grave etc.), internetul va pune la dispozitie informatii impresionante.


  Fisa tehnica   

   

 

- dimensiuni: lungime 270mm  diametru 55mm

- greutate: 0,28 kg

- conexiuni in/out 1/4 filet interior

- durata de viata 1 an sau 10.000 litri  

 

 

Momentan nu exista nici un clip inregistrat !

Adauga si tu un comentariu

Trebuie sa fiti logat ca sa adaugati un comentariu !


Pot fi pe placul dumneavoastra