Filtre apa - CA 16A Filtru alcalin

 
Filtre apa - CA 16A Filtru alcalin
Filtre apa - CA 16A Filtru alcalin
 

 
Pret:
360.00 RON    
TRANSPORT GRATUIT
Cantitate:
 
Adauga in cos

 

 

CA 16A Filtru alcalin
Filtrul alcalin modifica pH-ul apei purificate, transformand-o intr-o apa alcalina bogata in ioni de calciu. Ionii de calciu, magneziu, sodiu si potasiu, eliminati in timpul procesului de purificare, sunt reintrodusi in apa. Valoarea pH-ului creste la 8 – 9.5.


Apa Alcalina ... imbogatita cu oxigen!

 

Celulele hidratate cu apa alcalina si oxigenate sunt in mod natural rezistente la bolile degenerative, boli care se dezvolta intr-un mediu acid.

 


Definirea pH-ului:

 

 

- Alcalinitatea apei se masoara prin intermediul nivelului pH, denumire ce semnifica „puterea hidrogenului”. Apa este H2O, acest raport de 2 la 1 – doi atomi de hidrogen pt. un atom de oxigen –  exista doar in apa cu pH 7 (neutru).

- Pe o scara a pH-ului care porneste de la 0 (maxim de aciditate) si se termina cu 14 (maxim de alcalinitate), o solutie este neutra daca are pH 7. Cu cat valoarea pH-ului este mai apropiata de 0, cu atat solutia este mai acida si cu cat este mai apropiata de 14, cu atat este mai alcalina.

- PH-ul este un factor care are un efect vital asupra capacitatii sangelui de a transporta si livra oxigen la toate organele importante ale corpului.

- PH-ul sanguin este cel mai ridicat dupa ce iese din plamani, aprox. 7.6 si cel mai scazut inainte de a se intoarce in plamani, aprox. 7.3 sau mai putin.

- Sangele cu valoarea pH de 7.45 contine 64.9% mai mult oxigen decat sangele cu valoarea pH de 7.3.

- Toate bauturile nealcolizate sunt acide, in special bauturile cola. Sunt necesare 32 de pahare de apa alcalina pt. a neutraliza un singur pahar de cola.

 


Beneficiile apei alcaline:

 

Apa este mai mult decat o bautura.  

Ea transporta oxigen si substante nutritive prin tot corpul, eliminand reziduurile şi mentinand comunicarea corespunzatoare între celulele organismului viu. Apa detoxifica organismul si elimina reziduurile. Cu cat fiecare celulă vie absoarbe mai multa apa, cu atat organismul poate functiona mai eficient.

Corpul nostru este alcalin şi funcţionează optim într-un mediu alcalin. Cu toate acestea, viaţa de zi cu zi creează acid. Digestia, respiraţia şi stresul, toate genereaza acid impreuna cu alimentele acide .

Consumul de apa alcalina creste aportul de oxigen si ajuta la neutralizarea acumularii de acizi, înainte de a se depozita în organism. Acidul coaguleaza sângele provocând o proasta circulaţie. Apa alcalina promovează o mai bună circulaţie a sângelui, elimina reziduurile acide ajutând organismul sa se vindece singur. Apa alcalina solubilizeaza acizii grasi. Astfel, acestia vor fi uşor eliminati sub formă de urină şi transpiraţie.

Pe parcurs, sângele începe să renunţe la oxigen, dioxidul de carbon (CO2) inlocuind oxigenul pierdut în celulele roşii din sânge. Dioxidul de carbon reprezintă acizi care sunt eliberati fie în rinichi, fie in plămâni pentru eliminare. Când oxigenul este pierdut şi înlocuit cu CO2 în celulele roşii din sânge, scade si alcalinitatea din sânge. Daca alcalinitatea scade ,devine mai dificil pentru celulele roşii din sânge să deţină restul de oxigen, sau, cu alte cuvinte, sangelui ii e mai usor sa elibereze oxigen . Există un echilibru delicat între CO2 şi alcalinitate care trebuie să fie menţinut pentru a va asigura ca oxigenul este distribuit în mod eficient.

 

Dr. Alexis Carell, laureat al premiului Nobel in anul 1912, spunea ca „Secretul vietii consta in hranirea corecta a celulei si eliminarea toxinelor, iar daca acest lucru inceteaza dintr-un motiv sau altul, celula va muri intoxicata cu propriile ei reziduuri”.

Dr. Otto Warburg, de 2 ori laureat al premiului Nobel in 1931 si 1944, a concluzionat că celulele, sănătoase în prezenţa oxigenului, în lipsa acestuia “se adaptează” şi devin anaerobe (organisme care nu au nevoie de oxigen pentru metabolismul propriu, în timp ce celulele sănătoase sunt aerobe, deci metabolismul lor depinde de oxigen).

Momentan nu exista nici un clip inregistrat !

Adauga si tu un comentariu

Trebuie sa fiti logat ca sa adaugati un comentariu !


Pot fi pe placul dumneavoastra