Filtre apa - CA 16 FILTRU COMPACT - MAGNETIC

 
Filtre apa - CA 16 FILTRU COMPACT - MAGNETIC
Filtre apa - CA 16 FILTRU COMPACT - MAGNETIC
FILTRE APA - CAPAC FILTRU COMPACT - MAGNETIC CA 16
 

 
Pret:
294.00 RON    
Cantitate:
 
Adauga in cos

 

 
CA 16 FILTRU COMPACT - MAGNETICCA 16 Filtru magnetic are rolul de a sparge moleculele de apã pentru o absorbtie mai bunã a corpului si a metabolismului organismului.Încã  din  secolul trecut  câtiva fizicieni au descoperit rolul apei magnetice asupra organismului uman. În zilele noastre efectele apei magnetice sunt recunoscute prin diverse etichetãri (apa vie, apa PI, apa GAV, apa vietii, etc). Experimentele  fãcute  în numeroase  tãri au demonstrat cã un consum mediu de 2 litri pe zi de apã magneticã conduce la   o bunã digestie, eliminarea toxinelor din organism, vindecarea bolilor de  stomac, prevenirea  formãrii  calculilor  renali  sau dizolvarea  celor  existenti,  stimularea functiilor hepatice,  reglarea glicemiei,  reglarea  tensiunii arteriale,  cresterea  rezistentei organismului  fatã de viroze sau gripã. În uz extern: asigurã o piele catifelatã, eliminã în timp negii, este odihnitoare, prin comprese pentru ochi obositi, prin clãtirea gurii  întãreste gingia si eliminã  tartrul dentar. Pentru omul sãnãtos, consumul de apã magneticã conduce la îmbunãtãtirea performanþelor intelectuale si fizice, la cresterea puterii de muncã, fiind foarte indicatã pentru elevi, studenti si sportivi de performantã.  Încetineste procesul de  îmbãtrânire datoritã efectului antioxidant. Se inlocuieste la 18 luni.Se utilizeaza la purificatoarele de uz casnic - constructie clasica si constructie compacta.

 

Acest filtru este unicul filtru de pe piata care poarta inscriptia " π WATER ". Majoritatea filtrelor asemanatoare de pe piata sunt doar bioceramice. Pentru mai multe detalii despre proprietatile benefice ale " APEI PI " va invitam sa cautati informatii si pe alte site-uri independete.

Pentru garantarea autenticitatii si protejarii impotriva contrafacerii acest produs vine in carcasa din inox inchisa prin sudare.

Filtrul magnetic autentic se asambleaza doar in carcasa metalica pentru a nu-i diminua efectele terapeutice.

 


Lungime   10" - 254 mm
Diametru    2''  -  51 mm
Conexiune in / out - 1/4 - filet interior
Greutate: 800 g

Momentan nu exista nici un clip inregistrat !

Adauga si tu un comentariu

Trebuie sa fiti logat ca sa adaugati un comentariu !


Pot fi pe placul dumneavoastra