Beneficii apa alcalina - apa ionizata

Cum poate apa alcalina sa imbunatateasca starea sanatatii dvs.?Restaureaza functia celulei: Ionizatoarele de apa produc o apa ionizata incarcata electric care poate „dona” curent electric intinerind celulele corpului dvs.

Mareste hidratarea: Apa ionizata este mai usor absorbita la nivel celular, hidratand intens organismul, datorita acestor "micro-grupuri" de molecule de apa.  De fapt, apa ionizata hidrateaza de pana la 6 ori mai eficient decat apa conventionala. 

Neutralizeaza acizii: Corpul dvs. este prea acid? Din pacate, aceasta este o problema comuna in zilele noastre si are ca rezultat o serie de probleme de sanatate. Apa alcalina ionizata ajuta la optimizarea PH-ului in organism, neutralizand acizii toxici si reducand aciditatea. 

Detoxifica organismul: Deoarece apa ionizata poarta incarcatura electrica negativa, ea actioneaza ca un puternic antioxidant, absorbind radicalii liberi care pot duce la disfunctia celulelor si la alte probleme de sanatate.

Concluzia: Este corpul dvs. afectat de diverse boli ? Consumand o apa alcalina ionizata, imunitatea organismului va creste, avand o contributie majora in mentinerea si imbunatatirea sanatatii dvs.

Sursa: filtre apa / filtru apa

Ce spun expertii despre apa alcalina…


Felicia Drury Kliment 
Autor al cartii "Eliberarea bazico-acida a dietei" 
Profesor adjunct, City College, New York
"Dupa ani de experimente clinice constante cu sute de pacienti folosind apa ionizata, in opinia mea aceasta tehnologie va schimba procesul vindecarii. Sugestia mea este sa se bea apa ionizata oricand e posibil." 
 

Dr. Theodore Baroody 
Autor al cartii "Alcalinizati-va sau muriti" 
"Apa ionizata poate fi una dinte cele mai mari salturi in materie de sanatate in era noastra". 

 
Dr. Sherry Rogers 
Colegiul American de Imunologie si Alergie 
Expert national in toxicologie, Academia Americana 
"Apa alcalina (ionizata) scade aciditatea corpului. Dupa atente analize la sute de clienti sunt convins ca toxicitatea sub forma produsilor acizi este cauza primara a bolilor degenerative" 
 Dr. Susan Lark 
Autor al cartii "Chimia succesului " 
Lector universitar 
"Apa ionizata (alcalina) ar trebui folosita atunci cand se depaseste aciditatea normala. La fel ca vitamina C, F si Beta Carotenul, apa alcalina actioneaza ca un antioxidant. Aceasta ajuta la prevenirea problemelor de inima, infarct, dereglari imunitare, etc. ." 
 

Dr. Ingfreid Hobert M. D. 
"Nu aveti nevoie de tratamente scumpe si cu efecte negative sa recastigati sanatatea. Apa ionizata alcalina are efecte de durata datorita alcalinizarii corpului." Sang Whang 
Autor al cartii "Intinerirea" 
"Procesul imbatranirii este simplu. Fiecare celula creeaza produsi toxici. Alimentele pe care le consumati determina calitatea produsilor toxici. Acesti produsi trebuie eliminati din sistem. Cam toti acesti produsi sunt acizi, de aceea urina este acida si la fel si suprafata pielii." 
 Dr. Robert O. Young PH. D. 
Autor al cartii "Miracolul ph-ului " 
Cercetator international 
"Ne putem vindeca prin schimbarea mediului din interiorul nostru." 
 Dr. Hidemitsu Hayashi 
Directorul "Institutului pentru apa" din Tokyo 
"... proasta dieta constand in carne rosie, alimente preparate, bauturi racoritoare, zahar, etc., cresc dramatic aciditatea interna. El recomanda consumarea de apa ionizata pentru eliminarea produsilor acizi." 
 Dr. Howard Hay (1930) 
"...oamenii al caror sange este acid vor fi mereu bolnavi." 
 

Dr. Arthur M. Ecano M. D. 
"Daca lumea va accepta antioxidanti in procesul de antiimbatranire, cu siguranta va fi luata in considerare si apa ionizata alcalina." 
 
Dr. Robert C. Greenberg PH. D. D.C. 
"Avand in vedere studiul ph-ului apei se va intelege ca cea mai grava maladie actuala este hiperaciditatea. Rar cineva sa sufere de hiperalcalinitate. Aceasta conditie se manifesta numai dupa o trauma, accident ori alt scenariu acut." 
 Daniel Reid 
Autor al cartii " Tao la detoxificari " 
"Consumul apei ionizate alcaline este o cale rapida de neutralizare a toxinelor si aciditatii de rehidratare rapida si de pastrare a alcalinitatii singelui." 

Sursa: filtre apa / filtru apa
Alte lucrari:

           

Sursa: filtre apa / filtru apa